GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Βύρωνα‏

Βύρωνας, 15 Φεβρουαρίου 2014. Αγαπητοί συνδημότες, Μετά από σκέψη και παρότρυνση φίλων και συνδημοτών, αποφάσισα να είμαι μπροστά σε μια...

Βύρωνας, 15 Φεβρουαρίου 2014.
Αγαπητοί συνδημότες,
Μετά από σκέψη και παρότρυνση φίλων και συνδημοτών, αποφάσισα να είμαι μπροστά σε μια νέα προσπάθεια και δυναμική κίνηση πολιτών με σκοπό να διεκδικήσουμε την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας στις προσεχείς εκλογές.
Η πόλη μας δείχνει το δρόμο, η πόλη κάνει την αρχή. Μετατρέπουμε τα λόγια σε πράξη και την αδράνεια σε συμμετοχή. Είναι ανάγκη να βελτιώσουμε την καθημερινότητα σε όλους τους τομείς.
Καθημερινός πολιτισμός- Πολιτικός ρεαλισμός
Αυτό είναι το σύνθημά μας και γι αυτό θα αγωνιστούμε. Κι επειδή οι πολίτες του Βύρωνα δεν έχουν ανάγκη από διαδοχή, χρίσματα και δαχτυλίδια αλλά από ρεαλιστική πολιτική, αλληλεγγύη και συνεργασίες, σας καλούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Πρέπει να δράσουμε τώρα, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να αλλάξουμε την πόλη μας. Αυτό είμαστε αποφασισμένοι να πράξουμε κι αυτό θα γίνει. Γιατί ο Βύρωνας είσαι εσύ, ο Βύρωνας είμαστε εμείς!
Μαζί λοιπόν, για τον Βύρωνα!

Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα
Μίλτος Μπαντής

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση