GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στόχος η νίκη με την Άρσεναλ»

Η Λίβερπουλ έχει μια μεγάλη ευκαιρία ακόμη και για να μπει δυναμικά ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου στην Premier League το Σά...

Η Λίβερπουλ έχει μια μεγάλη ευκαιρία ακόμη και για να μπει δυναμικά ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου στην Premier League το Σάββατο, όταν αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ». Tις δύο ομάδες χωρίζουν οκτώ βαθμοί, που θα μειωθούν στους πέντε εφόσον οι «κόκκινοι» επικρατήσουν και με άλλες 13 αγωνιστικές να απομένουν όλα θα είναι δυνατά.

«Η Άρσεναλ είναι η πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος και η νίκη θα μας ανέβαζε το ηθικό δίνοντας σε όλη την ομάδα τη δύναμη να συνεχίσουμε και να μειώσουμε τη διαφορά μεταξύ μας», δήλωσε ο Λουίς Σουάρες.

«Στο Emirates είχαμε χάσει με 2-0, οπότε ο στόχος μας τώρα είναι η νίκη. Πιστεύω πως έχουμε αυτή την ευκαιρία», δήλωσε ο Ουρογουανός στράικερ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση