GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επτά συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο στην Αττική

Συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, επτά Έλληνες για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Αναλυτ...


Συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, επτά Έλληνες για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.
Αναλυτικά:

1. Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 73χρονος Έλληνας, διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 6.678.216,13 ευρώ.
2. Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 53χρονος Έλληνας, διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 1.816.506,05 ευρώ.
3. Συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νέας Σμύρνης, 50χρονος Έλληνας, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 1.807.994,97 ευρώ.
4. Συνελήφθη στα Καλύβια Αττικής, από αστυνομικούς του Τ.Α. Καλυβίων, 50χρονος Έλληνας, για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 245.535,83 ευρώ.
5. Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 67χρονος Έλληνας, πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 208.999,17 ευρώ.
6. Συνελήφθησαν στο Μαρκόπουλο, από αστυνομικούς του Τ.Α. Μαρκοπούλου, δύο Έλληνες ηλικίας 46 και 44 ετών, διαχειριστές ανώνυμης εταιρείας, για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 158.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση