GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Να προσέχουν περισσότερο οι φίλαθλοι στο παιχνίδι με τη Μπενφίκα λόγω Πλατινί

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά από τους φίλους του Δικέφαλου που θα βρεθούν στο γήπεδο την προσεχή Πέμπτη για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με ...


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά από τους φίλους του Δικέφαλου που θα βρεθούν στο γήπεδο την προσεχή Πέμπτη για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Μπενφίκα για τους «32» του...

Γιουρόπα Λιγκ να είναι επιπλέον προσεχτικοί, καθώς στις εξέδρες του γηπέδου θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΟΚ δίνει την Πέμπτη (20/02, 20.00) στο κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας την πρώτη εντός αγωνιστικού χώρου μάχη του για την πρόκριση στη φάση των «16» με αντίπαλο τη Μπενφίκα. Επειτα από την περυσινή τιμωρία της ομάδας, αυτή η αναμέτρηση θα είναι η τρίτη κατά σειρά μετά από τα ματς με Μακάμπι Χάιφα και Αλκμααρ, στην οποία ο Δικέφαλος θα αγωνίζεται ενισχυμένος με τη μοναδική ώθηση των φίλων του!

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα παρακαλούνται οι φίλοι του Δικέφαλου που θα βρεθούν στο γήπεδο να είναι επιπλέον προσεχτικοί, καθώς στις εξέδρες του γηπέδου θα βρίσκεται και ένας υψηλός προσκεκλημένος όπως είναι ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί. Το γεγονός διαβαθμίζει την αναμέτρηση ως «high profile» και ως εκ τούτου επιπρόσθετα από τον Ολλανδό παρατηρητή αγώνα Γιόχαν φαν Κούτερικ και τον Τούρκο παρατηρητή διαιτησίας Οργκούζ Σαργκάν, θα βρίσκεται στο γήπεδο και ένας επιπλέον υπεύθυνος ασφαλείας από πλευράς ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ο ο Φιλανδός Γιούχα Καργιαλάινεν.

Το παραμικρό επεισόδιο εντός ή εκτός του γηπέδου, η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα τη χρήση ή/και ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων ή άλλων αντικειμένων, η παραμικρή χρήση λέιζερ, η ανάρτηση οποιουδήποτε πανό με περιεχόμενο πολιτικό, υβριστικό, ρατσιστικό και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά ενδέχεται να ζημιώσει τον σύλλογο, ο οποίος μετά την περυσινή τιμωρία από την UEFA, απειλείται με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό στις 17.30 και ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός και τα μέτρα ασφαλείας αυξημένα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους όσους θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την αναμέτρηση, ωστόσο όλοι θα πρέπει να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο τρόπο, όπως το έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, δίχως παρεκτροπές".

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση