GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βοήθεια στους ανθρώπους της Κεφαλονιάς από τους εργαζόμενους στη ΣΤΑ.ΣΥ.

Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ εκφράζοντας εμπράκτως την συμπαράστασή τους στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας... στην Κεφαλονιά, α...


Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ εκφράζοντας εμπράκτως την συμπαράστασή τους στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας... στην Κεφαλονιά, αποφάσισαν - σε συνεννόηση με την Εταιρεία - να προσφέρουν εθελοντικά την βοήθειά τους σε εργασίες που είναι απαραίτητες για τη διευκόλυνση της ζωής των κατοίκων του νησιού.

Έτσι, αναχωρεί σήμερα κλιμάκιο εργαζόμενων, με ειδικότητες υδραυλικού, ηλεκτρολόγου κ.α., το οποίο θα παραμείνει για μια εβδομάδα στο νησί, ώστε να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια για την παροχή νερού και ηλεκτρικού ρεύματος στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας.

Ακολούθως, εφόσον παρίσταται ακόμα ανάγκη θα αναχωρήσει για την Κεφαλονιά και δεύτερο κλιμάκιο εργαζομένων στη ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ, αποτελούμενο από τις ίδιες ή και άλλες ειδικότητες που θα κριθεί ότι είναι αναγκαίες για την παροχή βοήθειας.

Πιστεύουμε ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι τα δυνατότερα όπλα μας απέναντι στην οποιαδήποτε κρίση.

Το πιστεύουμε και το κάνουμε πράξη.
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση