GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θετικό το υπουργείο Οικονομικών για ένα τρίτο πακέτο βοήθειας

Θετικά φέρεται να αντιμετωπίζει η ελληνική πλευρά τη συζήτηση για ένα νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα στην περίπτωση που δεν υπά...


Θετικά φέρεται να αντιμετωπίζει η ελληνική πλευρά τη συζήτηση για ένα νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα στην περίπτωση που δεν υπάρχουν σ’ αυτό δημοσιονομικά και εισπρακτικά μέτρα.
Αυτό προκύπτει από δηλώσεις κορυφαίου στελέχους του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, ο οποίος αναφερόμενος στα δημοσιεύματα για ένα νέα τρίτο πακέτο χρηματοδότησης της Ελλάδος σημείωνε ότι «είμαστε θετικοί» σε κάθε συζήτηση για πακέτο, εφόσον δεν υπάρχουν δημοσιονομικά και εισπρακτικά μέτρα, αλλά μόνο μέτρα διαρθρωτικού χαρακτήρα.
Το ίδιο στέλεχος εκτιμά ότι η συζήτηση που έγινε μετά το Eurogroup της προηγούμενης Δευτέρας μεταξύ των υπουργών Οικονομικών της Γερμανίας και της Γαλλίας είναι σε θετική κατεύθυνση για την Ελλάδα.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση