GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννινα: Ισόβια για τον δολοφόνο που τεμάχισε και έβρασε τα κόκαλα του θύματος

Ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριάμισι ετών επέβαλε με ομόφωνη απόφασή του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Ιωαννίνων, στ...

Ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριάμισι ετών επέβαλε με ομόφωνη απόφασή του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Ιωαννίνων, στον Φώτιο Γκόγκο, από τους Κεραμάτες της Άρτας, ο οποίος πριν από έναν χρόνο περίπου, μέσα στο σπίτι του, πυροβόλησε τον 48χρονο Γιώργο Παπαλέξη από τη Φιλιππιάδα.

Κάθειρξη δεκαπέντε συνολικά ετών επέβαλλε στην 26χρονη φίλη του, Φαίδρα Κατσίκα, για τα αδικήματα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία και της συνέργειας σε περιύβριση νεκρού.

Και οι δύο είναι χρήστες ναρκωτικών από μικρή ηλικία και οι διαφορές που είχαν με το θύμα λόγω των αγοραπωλησιών ήταν αυτές που οδήγησαν στο έγκλημα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 26χρονης ζήτησε την αναστολή της ποινής, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.

Την ενοχή του 37χρονου για τη δολοφονία και για τα αδικήματα της περιύβρισης νεκρού, της παράνομης οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας είχε ζητήσει η εισαγγελέας.

Η απολογία του 36χρονου σόκαρε την αίθουσα, καθώς περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέστηκε το έγκλημα και στη συνέχει τον τρόπο με τον οποίο τεμάχισε το πτώμα, έβρασε τα μέλη του, συγκέντρωσε τα οστά σε τσουβάλι και τα πέταξε στον Άραχθο.

Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε συμμετοχή της φίλης του, της 26χρονης Φαίδρας Κατσίκα, η οποία αρχικά ήταν παρούσα, όμως την ώρα που πυροβόλησε τον 48χρονο βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο.

Στη συνέχεια, υποστήριξε, ότι της είπε να φύγει από σπίτι του και μόνος του επί δώδεκα περίπου ώρες, έκοβε το πτώμα, έβραζε τα μέλη του και έκανε κοκαίνη…

Η 26χρονη, φίλη του 37χρονου, υποστήριξε ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στη δολοφονία. Όταν διαπίστωσε ότι ο 48χρονος είναι νεκρός, και παρότι η ίδια είχε κάνει χρήση ηρωίνης, έφυγε από το σπίτι, περπάτησε πολλά χιλιόμετρα και μέχρι τα ξημερώματα περίπου ήταν στη γέφυρα της Άρτας.

Ανέφερε στη μητέρα της και τον πατέρα της ότι είδε σκοτωμένο άνθρωπο, όμως δεν έδειξαν αν την πιστεύουν και περίμενε να πληροφορηθεί από τα μέσα ενημέρωσης τη συνέχεια.

Πηγή: epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση