GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δε χρειάζεται να πάρω άδεια από κανέναν για να κάνω παιδί»

Στα σχόλια και τις κριτικές που δέχθηκε για την απόφασή του να κάνει ένα δικό του παιδί απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που βρέθηκε κα...

Στα σχόλια και τις κριτικές που δέχθηκε για την απόφασή του να κάνει ένα δικό του παιδί απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα».



«Τα παιδιά τα αγαπώ πολύ και ένα παιδί ήθελα πάντα να έχω. Εδώ και επτά χρόνια είχα μπει σε αυτήν τη διαδικασία, αρχικά είχα σκεφτεί να υιοθετήσω ένα παιδάκι. Δεν τα κατάφερα, μετά μπήκα σε μια άλλη διαδικασία και δεν ήταν εύκολο. Τελικά κατέληξα ότι ήθελα να κάνω ένα δικό μου παιδί. Βρέθηκε ένας άνθρωπος που σέβομαι κι έχω εμπιστοσύνη και με αυτήν έκανα τον γιο μου», είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Εγώ έχω ένα παιδί που είναι δικό μου μαζί με μία γυναίκα που είναι δικό της και έχουμε τον γιο μας - και αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να πάρω άδεια από κανέναν για να το κάνω. Ένας άντρας δεν έχει κάποιο πρόβλημα για να χρειάζεται τη βοήθεια παρένθετης μητέρας. Είναι η μάνα του και είμαι ο μπαμπάς του», πρόσθεσε.

Απαντώντας στις κριτικές που δέχθηκε, όταν έγινε γνωστό ότι ήρθε ο γιος του στον κόσμο, ανέφερε: «Ο κάθε άνθρωπος έχει μία άποψη και καλά κάνει και την έχει. Δεν με αφορά. Δεν έχω ρωτήσει κανέναν για το πώς θα ορίσω τη ζωή μου. Ούτε το έκανα και ούτε θα το κάνω στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση