GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σταρκ στο ΠΑΟΚ-Μπενφίκα

Μία από τις πιο διάσημες σφυρίχτρες της επέλεξε η UEFA για τον πρώτο αγώνα των «32» του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπενφίκ...

Μία από τις πιο διάσημες σφυρίχτρες της επέλεξε η UEFA για τον πρώτο αγώνα των «32» του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπενφίκα την Πέμπτη στην Τούμπα. Ο λόγος για τον Βόλφγκανγκ Σταρκ, 44 ετών και τραπεζικός υπάλληλος στο επάγγελμα.

Φέτος έχει διευθύνει μεταξύ άλλων τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπενφίκα 3-1 για τη φάση των ομίλων. Στις 24 Μαρτίου του 2007 την ήττα της Ελλάδας από την Τουρκία για τα προκριματικά του Euro με 4-1. Παράλληλα ήταν σε μία ακόμη άσχημη βραδιά της Εθνικής, τη φιλική ήττα από την Αγγλία με 4-0 το 2006.

Δύο φορές έχει διαιτητεύσει αγώνες της ΑΕΚ, το 2001 για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου UEFA απέναντι στη Λίτεξ Λόβετς (3-2) και το 2003 για τους ομίλους του Champions League κόντρα στη Μονακό (0-0). Επίσης ήταν διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Γκόριτσα 4-0 για τον πρώτο γύρο του UEFA το 1999.

Στο δρόμο της Μπενφίκα έχει βρεθεί πολλάκις. Τη σεζόν 2010/11 στα προημιτελικά του Europa League στο 2-2 με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, δύο χρόνια νωρίτερα στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA στο 2-0 επί της Νάπολι στη Λισαβόνα, την περίοδο 2007/08 στην εντός έδρας ήττα των «αετών» από τη Σαχτάρ για τους ομίλους του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση