GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Σίτι ευνοείται από το πρόγραμμα»

«Mind games» ή απλή δυσαρέσκεια; Όποια και αν είναι η αλήθεια, ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έβαλε για ακόμα μία φορά με το πρόγραμμα της Πρέμιερ ...

«Mind games» ή απλή δυσαρέσκεια; Όποια και αν είναι η αλήθεια, ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έβαλε για ακόμα μία φορά με το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο «Special One» επεσήμανε πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει καλύτερο αγωνιστικό πρόγραμμα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την κατάκτηση του τίτλου, κάτι που αυτόματα «εκμεταλλεύεται» στη διαχείριση του εκάστοτε παιχνιδιού.

«Αυτό που επηρεάζει την Πρέμιερ Λιγκ είναι η αλλαγή των αγωνιστικών. Η Σίτι παίζει αργότερα από τις άλλες ομάδες που μάχονται για τον τίτλο, επομένως είναι πιο εύκολο», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Ξέρουν πότε χάνει κάποιος, ξέρουν πότε κάποιος νικάει. ''Χάνουν δύο βαθμούς, ένας βαθμός είναι αρκετός για εμάς''. Αυτό προφανώς και είναι ένα πλεονέκτημα. Αλλά δεν είναι δικό τους λάθος. Είναι ο καιρός, οι αγωνιστικές, η FA, η Πρέμιερ Λιγκ, επομένως δεν είναι δικό τους λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση