GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ατλέτικο είναι εδώ!

Κάτι οι δύο σερί ήττες απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Κάτι το «κάζο» με την Αλμερία, θεωρήθηκαν πως μπα...

Κάτι οι δύο σερί ήττες απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Κάτι το «κάζο» με την Αλμερία, θεωρήθηκαν πως μπαίνει… «φρένο» στην κούρσα της Ατλέτικο!

Αμ, δε όμως! Οι «ροχιμπλάνκος» έδωσαν «απαντήσεις» κόντρα στη Βαγιαδολίδ, της οποίας επικράτησαν πολύ εύκολα 3-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και επανήλθαν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Από πολύ νωρίς οι Μαδριλένοι έγιναν το απόλυτο αφεντικό του αγώνα. Διότι στο 3’ ο Ραούλ Γκαρθία έβαλε μπροστά την ομάδα του, ενώ πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί απ’ το πρώτο, ήρθε και δεύτερο τέρμα στο 5’ με τον Ντιέγκο Κόστα να βρίσκει δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν κι απλώς ο Γκοντίν στο 74’ υπέγραψε το άνετο τρίποντο για τους πρωτεουσιάνους που ανέβηκαν στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 60 βαθμούς κι ενώ Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης έχουν 57 με ματς λιγότερο!


Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση