GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλί: Ελεύθερη η Αυστραλή έμπορος ναρκωτικών Σαπέλ Κόρμπι

Μαζί με συνεργείο του αυστραλιανού τηλεοπτικού καναλιού «7», η Σαπέλ Κόρμπι πήγε να κάνει υδρομασάζ στο...


Μαζί με συνεργείο του αυστραλιανού τηλεοπτικού καναλιού «7», η Σαπέλ Κόρμπι πήγε να κάνει υδρομασάζ στο...

πολυτελές συγκρότημα Sentosa του Μπαλί, αμέσως μετά την απελευθέρωσή της.

Η Σαπέλ Κόρμπι είχε καταδικαστεί το 2004 σε κάθειρξη 20 ετών για διακίνηση 4,2 κιλών μαριχουάνας, τα οποία βρέθηκαν στη βαλίτσα της από τελωνειακούς υπαλλήλους του αεροδρομίου του Μπαλί. Η υπόθεσή της είχε απασχολήσει επί μακρόν την κοινή γνώμη, τόσο της Αυστραλίας, όσο και της Ινδονησίας, καθώς η 36χρονη αισθητικός επέμενε στην αθωότητά της.

Μετά από εννέα χρόνια κράτησης η ποινή της μειώθηκε κατά πέντε χρόνια κι έτσι σήμερα το δικαστήριο έδωσε εντολή για την αποφυλάκισή της. Χωρίς την εντολή αυτή, η Κόρμπι θα έπρεπε να εκτίσει τα δύο τρίτα της ποινής της πριν αποκτήσει δικαίωμα αποφυλάκισης υπό όρους.

Έξω από τη φυλακή την περίμεναν δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, μιας και η περίπτωσή της απασχόλησε την Αυστραλία, την Ινδονησία αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη. Παρά την πρόωρη αποφυλάκισή της, δεν θα επιστρέψει στην Αυστραλία, καθώς ένας από τους όρους είναι να παραμείνει στην Ινδονησία τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Σαπέλ Κόρμπι άφησε τις διαβόητες φυλακές Kerobokan συνοδεία ενός μίνι-βαν, ενώ είχε καλυμμένο το πρόσωπό της με καπέλο και φουλάρι.

Φαίνεται πως το κανάλι «7» εξασφάλισε τα δικαιώματα για να μιλήσει αποκλειστικά σ' αυτό η πρώην αισθητικός και όπως λέγεται για την «αποκλειστικότητα» αυτήν ίσως πληρώσει στην Σαπέλ Κόρμπι ένα-δύο εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση