GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δράμα: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σε πέντε καταστήματα

«Ψιλικατζήδες» αλλά και… θεριακλήδες ήταν οι διαρρήκτες που είχαν εισβάλει σε πέντε καταστήματα στην πόλη της Δράμας τον περασμένο Ν...


«Ψιλικατζήδες» αλλά και… θεριακλήδες ήταν οι διαρρήκτες που είχαν εισβάλει σε πέντε καταστήματα στην πόλη της Δράμας τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο!
Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν μετά από ενδελεχείς έρευνες της Ασφάλειας, αλλά οι δράστες δεν συνελήφθησαν μιας και είχε παρέλθει το αυτόφωρο.
Πρόκειται για δυο Έλληνες ηλικίας 32 και 24 χρόνων, που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και εμπρησμό, ενώ ο 24χρονος έχει κατηγορηθεί και για παράβαση του νόμου περί ραδιοσταθμών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.
Ο 32χρονος κατηγορείται ότι διέρρηξε τέσσερα καταστήματα στη Δράμα, από τα οποία άρπαξε συνολικά το ποσό των 360 ευρώ και δέκα κούτες τσιγάρων, ενώ ο 24χρονος φέρεται να διέρρηξε μόνο ένα κατάστημα και να έκλεψε από την ταμειακή μηχανή 40 ευρώ. Η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση