GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο γυναίκες παραβίαζαν οικίες με χρήση πλαστικής κάρτας

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 42 και 19 ετών, σε βάρος των... ο...


Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 42 και 19 ετών, σε βάρος των...
οποίων και ενός ακόμα συνεργού τους που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα οι δύο γυναίκες, εντοπίστηκαν επ΄ αυτοφώρω, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν πόρτα διαμερίσματος 2ου ορόφου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, και συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα, που ακολούθησε προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, τον τελευταίο μήνα, είχαν διαπράξει άλλες πέντε διαρρήξεις σε διαμερίσματα και οικίες στην Πάτρα, αφαιρώντας κυρίως χρήματα, κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα.

Επισημαίνεται ότι για τη διάπραξη των κλοπών οι δράστες χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένη μεθοδολογία ανοίγοντας τις πόρτες διαμερισμάτων και οικιών στην Πάτρα, με τη χρήση μιας απλής κάρτας, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ενώ οι ένοικοι απουσίαζαν, αφήναν τις πόρτες των σπιτιών τους ξεκλείδωτες.

Από τον έλεγχο των στοιχείων της 42χρονης προέκυψε ότι σε βάρος της έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για κλοπές σε οικίες στην Αττική, την Πιερία, τα Χανία, τη Λέσβο και το Ηρακλείου, ενώ έχει φυλακιστεί για παρόμοια αδικήματα και της έχουν επιβληθεί και περιοριστικοί οροί.

Το συνολικό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες από την παράνομη δράση τους είναι 16.400 ευρώ.

Οι συλληφθείσες οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, και κρατούνται προκειμένου αύριο 4-2-2014 οδηγηθούν στον Ανακριτή.

Το προανακριτικό έργο τις έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

patrasnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση