GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η αστυνομικός – σύντροφος του Παύλου Χαϊκάλη

Με την κοκκινομάλλα αστυνομικό Μαρία Λύκου είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια ο βουλευτής και γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης. Μ...


Με την κοκκινομάλλα αστυνομικό Μαρία Λύκου είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια ο βουλευτής και γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης. Μάλιστα, με την εξουσία που έχει χάρη στην πρώτη του ιδιότητα, φέρεται να απέσπασε την αγαπημένη του στο πολιτικό του γραφείο, ώστε να την έχει συνεχώς δίπλα του.
>Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η Μαρία Λύκου αποσπάστηκε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου υπηρετούσε, στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ.
Αξίζει να σημειωθούν όσα είχε δηλώσει για την αγαπημένη της καρδιάς του ο βουλευτής σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Ναι, είμαι ερωτευμένος. Δεν ξέρω ακόμα για γάμο, θα δούμε. Ας μη βιαζόμαστε. Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι θα γίνει. Ο,τι θελήσει ο Θεός», ενώ άφησε να εννοηθεί ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι το οποίο, όπως έχει πει, δεν θεωρεί ταμπού.
Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», επειδή δεν προβλεπόταν η απευθείας απόσπαση της αρχιφυλάκου κυρίας Λύκου, ακολουθήθηκε μία σύνθετη διαδικασία, ώστε η γοητευτική Μαρία να καταλήξει κοντά στον Παύλο Χαϊκάλη. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η αρχιφύλακας μετατέθηκε πρώτα στα «επίσημα» της ΕΛ.ΑΣ. και από εκεί πέρασε στην προσωπική ασφάλεια του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.
Πάντως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή η κυρία Λύκου φροντίζει να μην προκαλεί με τη συμπεριφορά της. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν λαμβάνει το έξτρα επίδομα που παίρνουν οι αστυνομικοί που εκτελούν υπηρεσία σε πολιτικά πρόσωπα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση