GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν έχεις παραδώσει το χάος γίνεσαι Πρόεδρος στα ΕΛΠΕ - Τα προθανάτια της νέας ΝΔ

Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός Τόσα χρόνια υπουργός ο κύριος Παπαθανασίου, άνεργος να μείνει;; Μα τι μεγάλη καρδιά αυτός ο WiFi Π...


Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός

Τόσα χρόνια υπουργός ο κύριος Παπαθανασίου, άνεργος να μείνει;; Μα τι μεγάλη καρδιά αυτός ο WiFi Πρωθυπουργός μας. Πως χτυπά έτσι την ανεργία. Δεν αντέχει να βλέπει τα ικανά στελέχη να κάθονται σπίτι τους.

Και ο Πρωθυπουργός μας ξέρει πολλά από πολιτική απομόνωση όπως λέει και ο ίδιος. Τότε που είχε ρίξει τη ΝΔ και μετά είχαμε 10 ακόμη χρόνια ΠΑΣΟΚ... ναι τότε!

Αλλά σήμερα είναι μια άλλη εποχή. Σφουγγάρι...!!! Και ο Αντώνης Σαμαράς που επανίδρυσε τη νέα Νέα Δημοκρατία, αυτό που κατάλαβε για την κοινωνία, είναι πως θέλει να βλέπει τους ίδιους και τους ίδιους (άχρηστους) ως μολυσματική ασθένεια να διοικούν τις τύχες μας.

Ο κ. Σαμαράς δεν κατάλαβε γιατί η Χρυσή Αυγή κοντεύει να γίνει κυβέρνηση, παρόλο που είναι «εγκληματική» οργάνωση...

Ο κ. Σαμαράς δεν κατάλαβε γιατί έχουμε συσσίτια σε κάθε γειτονιά, χιλιάδες αυτοκτονίες και εκατομμύρια ανέργους...

Ο κ. Σαμαράς δεν κατάλαβε γιατί το κόμμα του έγινε χίλια κομμάτια, μετά την κυβίστησή του με το μνημόνιο και ακολουθεί με ταχύτητα τη μοίρα του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σαμαράς πιστεύει πως θα κάνει αβάντα στους Καραμανλικούς που τόσο συμπαθεί, δίνοντας μία θεσούλα (Προέδρου) στον κ. Παπαθανασίου, τον υπουργό που παρέδωσε το χάος στο άλλο χάος του κ. Παπακωνσταντίνου και θα συσπειρώσει τη διαλυμένη νέα Νέα Δημοκρατία, δύο μήνες πριν τις εκλογές..

Μα όλα αυτά βλέπει ο Ελληνικός λαός και επαληθεύεται η ρήση του Κώστα Καραμανλή για την πολιτική αποτέφρωση των κυβερνήσεων του μνημονίου και φυσικά της νέας Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά.
news4all.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση