GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Σε πλήρη αντίθεση οι δηλώσεις Σταθάκη με τον Τσίπρα

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Σταθάκη σχετικά με τους φορολογικούς συντελεστές,...


Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Σταθάκη σχετικά με τους φορολογικούς συντελεστές, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:
«Οι θέσεις που διατύπωσε ο κ. Σταθάκης για τη διατήρηση των φορολογικών συντελεστών έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας . Περιμένουμε τώρα με ανυπομονησία τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ανακοινώσει ότι θα πληρώσει το «χαράτσι» και την έκτακτη εισφορά που φέρεται ότι οφείλει, καλώντας τα στελέχη του που πρωτοστατούσαν στο «κίνημα – Δεν Πληρώνω» να πράξουν το ίδιο».

3 σχόλια

  1. Αλέξη, διώξε το Σταθάκη αλλιώς δε θα δεις πρωθυπουργία ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόπτεται ο κώλος του Μπαίνυ να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Στάθακης έχει γαμήσι τον ΣΎΡΙΖΑ ΓΙΑΤΊ ΟΜΩΣ; γιατί είναι {μαστουρόμενος} γιατί {κρατούν και απειλείτε} γιατί {{γαμιέστε όλοι εκεί στο ΣΎΡΙΖΑ}...Και μετά η χρυσή αυγή ανεβαίνει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση