GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμφίβολος με Άρσεναλ ο Ριμπερί

Αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Άρσεναλ κάνει ο Φράνκ Ριμπερί, ο οποίος υποβλήθηκε, τελικά, σε ε...

Αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Άρσεναλ κάνει ο Φράνκ Ριμπερί, ο οποίος υποβλήθηκε, τελικά, σε εγχείριση στον γλουτό.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ανακοίνωσε ότι ο Γάλλος εξτρέμ θα απουσιάσει σίγουρα από το παιχνίδι με τη Νυρεμβέργη το Σάββατο, ενώ τόνισε ότι η επέμβαση ήταν απαραίτητη, καθώς οι μώλωπες που συνδέονται με το τραύμα επηρεάζουν κάποιο νεύρο.

Ακόμη, έγινε γνωστό πως ο Ριμπερί θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι την Κυριακή και την Δευτέρα θα εξεταστεί η επιτυχία της εγχείρησης του.

Επιπροσθέτως, η επιστροφή του παίκτη στην αγωνιστική δράση παραμένει ακαθόριστη, με τον Πεπ Γκουρντιόλα να δηλώνει: «Ελπίζουμε να επιστρέψει στις προπονήσεις όσο νωρίτερα γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση