GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ας την πληρώσει η ΑΕΚ και η Λάρισα»!

Tον τελευταίο καιρό μιλάει για τους πάντες και τα πάντα. Ο λόγος για τον Βλάση Τσάκα που αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο θέμα άνοδος-υπο...


Tον τελευταίο καιρό μιλάει για τους πάντες και τα πάντα. Ο λόγος για τον Βλάση Τσάκα που αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο θέμα άνοδος-υποβιβασμός και τη λύση που προέκυψε μετά τη συμφωνία της Σούπερ Λίγκας και της Football League.
Ο νέος πρόεδρος, πλέον, της Καβάλας θέλησε να κάνει σαφές πως δεν του άρεσε η απόφαση που ελήφθη, καθώς θεωρεί πως θίγονται τα συμφέροντα της ομάδας του και εξέφρασε ένα δικό του εναλλακτικό πλάνο. Ένα σχέδιο που έχει στο «στόχαστρο» την ΑΕΚ αλλά και την ΑΕΛ!
Συν τοις άλλοις, είπε ορθά-κοφτά, πως προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντα του συλλόγου της Καβάλας έχει αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρους από την Αθήνα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φτάσει μέχρι και τα Πολιτικά Δικαστήρια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena Fm:
Για τις αποχωρήσεις στην Καβάλα:
«Τα ποντίκια μπήκαν στις τρύπες τους. Δεν ήμασταν ομάδα και ούτε τους ήξερα. Έναν ήξερα που έκανε το προξενιό στην Καβάλα. Ήθελα να τους βοηθήσω και τελικά βρέθηκα στο κουπί μόνος μου. Ο κ. Μορφιάδης ήταν ο συνδετικός κρίκος με τον κ. Ελευθεριάδη και άλλους δυο-τρεις. Έβαλαν μονάχα κάτι ψιλά στην αρχή, κάτι λίγα μετρητά και τέλος».
Για την αγωνιστική εικόνα της Καβάλας:
«Η Καβάλα παίζει καλά τελευταία και με την Κέρκυρα την πρωτοπόρο την έπαιξε στα ίσια. Χάσαμε από μια στημένη φάση, αλλά μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια πέρα από τις καλές εμφανίσεις έρχονται και τα αποτελέσματα. Τα παιδιά έχουν ταλέντο και αρχίζει αυτό να βγαίνει».
Για τα επεισόδια που προέκυψαν στο παιχνίδι με τον Πιερικό:
«Υπήρξε μια ανακοίνωση από τον πρόεδρο του Πιερικού και μια απάντηση δική μας. Υπάρχει το βίντεο του αγώνα για να δούν όλοι τι γίνεται. Αυτά γίνονται μέσα στο ποδόσφαιρο και τελειώνουν μόλις σφυρίξει ο διαιτητής. Όταν τελειώσει δεν μπορείς να πουλάς τσαμπουκάδες».
Για την απόφαση να ανεβούν δύο ομάδες και να παίξει μία μπαράζ στην Φούτμπολ Λιγκ:
«Η Καβάλα διεκδικεί όχι άνοδο, αλλά την παραμονή. Όμως διεκδικεί και την αξιοπρέπεια της κατηγορίας. Αυτή δεν πουλιέται, ούτε διαπραγματεύεται.
Δεν μπορείς λοιπόν να κάνεις εκπτώσεις. Είμαστε σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο, είμαστε στον Φλεβάρη και έρχεται να αλλάξει η προκήρυξη. Αυτό σημαίνει πολλά. Τώρα ο οποιοσδήποτε θέλει θα αλλάζει ότι θέλει ανά πάσα στιγμή. Δεν άκουσα για καμία υπόσχεση για λεφτά και δεν θέλω να σχολιάσω.
Η Σούπερ Λιγκ έχει ξανά υποσχεθεί λεφτά και δεν τα έδωσε. Οφείλει η Σούπερ Λιγκ να χρηματοδοτεί την δεύτερη στη σειρά Λίγκα. Δεν πρέπει η Σούπερ Λιγκ να μας αντιμετωπίζει σαν χωριά. Υπάρχουν ομάδες με δυνατά ονόματα, ενώ στην Σούπερ Λιγκ υπάρχουν ομάδες- χωριά που κατάφεραν να βρουν μια ομπρέλα και να μπουν από κάτω. Δεν υπάρχει δυόμιση, καθαρό δύο είναι. Δυο ομάδες θα ανεβούν από τη Β΄ εθνική.
Ποια ομάδα εκτός ίσως του, Ολυμπιακού Βόλου, της Φούτμπολ Λιγκ θα καταφέρει να χτυπήσει ομάδα της Σούπερ Λιγκ με την διαφορά στα ρόστερ; Είναι ξεκάθαρο δύο ανεβαίνουν και δύο πέφτουν. Εάν υφίσταται ακύρωση της προκήρυξης, οπότε πάμε για επαναδιαπραγμάτευση όλων των όρων του πρωταθλήματος και προς τα πάνω και προς τα κάτω. Να πέσουν και λιγότερες.
Οι προκηρύξεις δεν αλλάζουν, είναι κατηγορηματικό. Αν αλλάζουν, τότε δεν είναι τούρτα να κόβουμε από όπου θέλουμε και να βάζουμε τη μισή στο ψυγείο! Εμείς έχουμε αναθέσει ήδη σε δύο δικηγόρους των Αθηνών την περίπτωση αυτή. Να πέσουν λιγότερες ομάδες και να ανέβει ο ίδιος αριθμός ομάδων.
Ας κάνουν μπαράζ οι έξι ομάδες της Γ’ εθνικής. Πρόβλημα του Μελισσανίδη, της Λάρισας, του Πανσερραϊκού. Έκανε ένα πέρασμα η ΑΕΚ πλουσιοπάροχο στην Γ εθνική και θα ανέβει με τις πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα; Από εκεί και μετά πρέπει η τρίτη λίγκα να δει τι θα κάνει με τις ομάδες της. Αφού θέλανε να το κάνουν μπάχαλο, ας γίνει τελείως.
Είναι δυνατόν ο τρίτος της δικής μας λίγκας να μην ανεβαίνει αυτόματα; Άρα κάποιος την πληρώνει. Ας την πληρώσει η ΑΕΚ ή η Λάρισα.
Όλα αυτά μπορούσαν να είχαν εξεταστεί τον Αύγουστο. Είχαμε ένα πρωτάθλημα που είχαμε υπογράψει τους όρους. Την στιγμή που οι όροι καταργούνται, καταργούνται και προς τα πάνω και προς τα κάτω.
Η Καβάλα θα εξετάσει κάθε διέξοδο από τον νόμο μη αποκλείοντας ούτε τα πολιτικά δικαστήρια. Το μπάχαλο το κάνανε άλλοι. Εμείς κοιτάμε το συμφέρον μας και την αξιοπρέπειά μας. Αλλάζουν τα πάντα. Ο Ηρακλής έθεσε θέμα μπόνους, το οποίο η Κέρκυρα αν και το δικαιούται το χάνει. Ξεκινάνε όλοι από το μηδέν.
Είναι άδικο για το πρώτο είναι όμως πιο άδικο για τον τρίτο που χάνει την άνοδο. άρα, να πέσουν τρεις ομάδες από τους δυο ομίλους της Β΄Εθνικής και όχι 6 ομάδες συνολικά και να ανεβούν τρεις ομάδες από τη Γ΄ Εθνική. Αυτό θα εξετάσουμε στο επόμενο δ.σ. της Λίγκας, που θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον».
Για τις φήμες που λένε πως έκανε καταγγελία στην Ζάκυνθο και τον Βατανιακό:
«Δεν έγινε κάτι με την Ζάκυνθο και τον Βατανιακό. Έγινε ένα θέμα με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έξι ομάδων τριών από Βορρά και τριών από Νότο και γίνεται μια διερεύνηση. Εδώ είναι ο θάνατός σου, η ζωή μου. Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είχε πάρει πρωτάθλημα στα χαρτιά στον αγώνα με την Καλαμαριά και την υπόθεση Βάλνερ, ενώ έπρεπε να το πάρει η ΑΕΚ και είδαμε μετά την πορεία της ΑΕΚ.
Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα προς τα… πίσω! Όλες οι ομάδες κοιτάνε το δικό τους συμφέρον. Αυτό είναι fair play. Όταν εγώ δεν μπορώ να κάνω μεταγραφές επειδή δεν έχω φορολογική ενημερότητα και μπορεί ο Βατανιακός ή η Ζάκυνθος που δεν έχει τακτοποιήσει κάποιο άλλο θέμα, καταργείται η ισότητα. Οι ημερομηνίες έχουν παρέλθει και ότι έχει γίνει είναι γεγονός. Στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο θα συζητηθούν πάρα πολλά. Θα είναι λογικά την άλλη βδομάδα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση