GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος ο Σάντος από την Εθνική Ελλάδος

Ένα κεφάλαιο έκλεισε για την Εθνική. Ο Φερνάντο Σάντος μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Εθνικής και με δύο προκρίσει...


Ένα κεφάλαιο έκλεισε για την Εθνική. Ο Φερνάντο Σάντος μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Εθνικής και με δύο προκρίσεις σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων αποτελεί παρελθόν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε το βράδυ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, και τον ενημέρωσε για την απόφασή του να μην κάνει αποδεκτή την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους μέχρι το 2016 και να αποχωρήσει από τη θέση του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ο λόγος είναι πως επιθυμεί να έχει καθημερινή ενασχόληση με κάποιον σύλλογο, χωρίς να αποκαλύψει κάτι περί… ΠΑΟΚ, όπου φήμες τον θέλουν να μετακομίζει στο τέλος της σεζόν. Ο Φερνάντο Σάντος ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας για τη συνεργασία, ενώ το ίδιο συνέβη με τον τελευταίο για την προσφορά του Πορτογάλου.
Ο 59χρονος τεχνικός κάθισε σε 41 αγώνες στον πάγκο της «γαλανόλευκης» έχοντας-πέρα από τις προκρίσεις στα τελικά του Euro 2012 (με πορεία μέχρι τα προημιτελικά) και του Μουντιάλ του 2014-εξαιρετικές επιδόσεις με 24 νίκες, 13 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες.
Πλέον αρχίζει άμεσα η αναζήτηση του ανθρώπου που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Σάντος μετά το Μουντιάλ. Θα πρόκειται πιθανότατα για ξένο, ενώ εξετάζονται ήδη προπονητές από την Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Γερμανία, με τις πιθανότητες για Έλληνα να είναι λιγοστές και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως και τον Έκτορ Κούπερ να είναι από τα λίγα ονόματα υποψηφίων που έχουν διαρρεύσει. Το διαθέσιμο μπάτζετ για το ετήσιο συμβόλαιο του προπονητή είναι περίπου 600.000 ευρώ και το θέμα αναμένεται να κλείσει αρκετά πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, πιθανότατα μέχρι το Μάιο.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση