GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τέλος η συνεργασία. Να πάμε σε εκλογές»

Την ανάγκη για μία κυβέρνηση εκτός της λογικής του Μνημονίου για την χώρα εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ....


Την ανάγκη για μία κυβέρνηση εκτός της λογικής του Μνημονίου για την χώρα εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ....

Κώστας Σκανδαλίδης ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει πως θα πρέπει να τερματιστεί η συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ.
Ο Κώστα Σκανδαλίδης σε συνέντευξή του που παραχώρησε στην Ελευθεροτυπία, απαντά στην ερώτηση εάν θα παραμείνει στην κυβέρνηση λέγοντας: «Όχι βέβαια! Η γνώμη μου είναι ότι η συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ οφείλει να τερματιστεί οριστικά με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Η χώρα χρειάζεται πλέον μια προοδευτική διακυβέρνηση, έξω από τη λογική του μνημονίου».
Στην ερώτηση «Τι θα κάνουμε; Θα στείλουμε τον Τσίπρα να διαπραγματευθεί;», ο Κώστας Σκανδαλίδης απαντά: «Αυτό μου προκαλεί μια ανησυχία. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και φοβάμαι ότι πάει στα τυφλά. Άλλα λένε οι οικονομολόγοι του, άλλα οι βουλευτές του, άλλα οι συνιστώσες του. Εάν οι Γερμανοί αρνηθούν το κούρεμα και τις προτάσεις του; Δεν μας έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει. Αυτό θα προκαλέσει μεγάλη οικονομική ανασφάλεια στο εσωτερικό. Ελπίζω να ξεκαθαρίσουν εγκαίρως το τοπίο».

2 σχόλια

  1. Πότε σε ένοιαξε εσένα η χώρα για να σε νοιάξει και τώρα. Μια ζωή να βολεύεσαι εσύ, το σόι σου και οι κομματάρχες σου. Πας να τα χάσεις και ξεσηκώνεις τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3%, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 58. ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ, ΤΟΝ ΜΑΙΟ. ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΠΑΣΟΚ, ΤΩΝ 58 ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση