GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια Αφιδνών...

Ένταση δημιουργήθηκε λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ στα νέα διόδια στον κόμβο Μαλακάσας, ενώ, εδώ και λίγη ώρα...


Ένταση δημιουργήθηκε λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ στα νέα διόδια στον κόμβο Μαλακάσας, ενώ, εδώ και λίγη ώρα...
διαδηλωτές κρατούν ανοιχτά τα διόδια Αφιδνών, όπου τα αυτοκίνητα περνούν χωρίς να πληρώνουν.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν περίπου 500 άτομα, κάτοικοι της περιοχής και μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», συγκεντρώθηκαν στον κόμβο της Μαλακάσας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση στο τέλος των διοδίων, αλλά για τη δημιουργία νέων διοδίων στις παράπλευρες εισόδους της εθνικής οδού.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συγκεντρωθέντες έβαλαν φωτιά σε ένα λάστιχο αυτοκινήτου σε παράπλευροι δρόμο, ενώ προξένησαν φθορές σε ένα κουβούκλιο των διοδίων.

Οι συγκεντρωθέντες έκλεισαν συμβολικά για 10 λεπτά τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα διόδια Αφιδνών, όπου έχουν σηκώσει τις μπάρες επιτρέποντας έτσι στα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες όμως δεν έχουν επέμβει μέχρι στιγμής.

1 σχόλιο

  1. TA KAUIKIA TOY ANTINIOYS GRAFOYN

    δραχμοτρομος
    09/02/2014 22:46
    Μηδενική ανοχή στην ανομία.Με τέτοιες ενέργειες ποιός σοβαρός επενδυτής θα βάλει στην Ελλάδα αύριο τα λεφτά του;Κι αν οι "κάτοικοι του Ωρωπού δεν έχουν να πληρώσουν ας αφήσουν τα ΙΧ τους στα γκαλράζ και ας κινηθούν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή με ταξί.Έλεος με τον κάθε τυχάρπαστο "αγωνιστή".Η κυβέρνηση θα πρέπει να δείξει σιδηρά πυγμή όπως στις Σκουριές.

    ΡΕ ΚΑΘΊΚΙΑ ΑΝ ΠΟΥΛΉΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΈΣΑ ΜΑΖΙΚΉΣ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΙ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ..ΓΜΑΒ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΔΩΤΗ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση