GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σουάρες: Ο Μέσι χρειάζεται υποστήριξη

Τη στήριξη των συμπαικτών του στην Μπαρτσελόνα πρέπει να έχει ο Λιονέλ Μέσι, καθώς περνάει μια κρίσιμη στιγμή τώρα, σύμφωνα ...

Τη στήριξη των συμπαικτών του στην Μπαρτσελόνα πρέπει να έχει ο Λιονέλ Μέσι, καθώς περνάει μια κρίσιμη στιγμή τώρα, σύμφωνα με τον Λουίς Σουάρες.

«Ο Μέσι χρειάζεται τη βοήθεια των συμπαικτών του», τόνισε αρχικά ο επιθετικός της Λίβερπουλ και συνέχισε:

«Τώρα, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, οι συμπαίκτες του πρέπει να του δώσουν ένα χέρι βοηθείας. Έκανε τα πάντα για την ομάδα του για πολύ καιρό και τώρα χρειάζεται βοήθεια».

Ο ουρουγουανός επιθετικός πρόσθεσε: «Όταν προσπαθείς να γυρίσεις στη δράση, χρειάζεσαι χρόνο για να πας στο επίπεδο που ήσουν πριν» και συμπλήρωσε:

«Στο μυαλό, νομίζεις ότι θα έχεις και πάλι πρόβλημα, αλλά από τη στιγμή που θα καταλάβεις ότι τίποτα κακό δεν συμβαίνει, τότε όλα λύνονται».

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής κατέληξε: «Είμαι σίγουρος ότι ο Μέσι θα γίνει αυτό που ήταν πριν. Είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι να αρχίσει να παίζει χωρίς να σκέφτεται το ότι μπορεί να έχει μια άλλη ζημιά».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση