GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ολυμπιακός θα φτιάξει τα σχολεία της Κεφαλονιάς

Πρωτοβουλία για την αναστήλωση των κατεστραμμένων από τους σεισμούς σχολείων της Κεφαλονιάς από κοινού με το Υπουργείο Παιδείας ανέλ...


Πρωτοβουλία για την αναστήλωση των κατεστραμμένων από τους σεισμούς σχολείων της Κεφαλονιάς από κοινού με το Υπουργείο Παιδείας ανέλαβε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και του εξεδήλωσε την πρόθεση της ΠΑΕ να συμβάλει στην αναστήλωση τεσσάρων σχολείων με το ποσό των 500.000 ευρώ.
Την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έκανε ο γενικός διευθυντής, Γιάννης Βρέντζος, στο πλαίσιο της παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ιανουαρίου.
«Είναι ένα έργο, που το κόστος του ανέρχεται σε τουλάχιστον 500.000 ευρώ, ώστε να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό στα σχολεία. Δεσμευόμαστε πως η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στο νησί με τη φυσική τους παρουσία και την ηθική τους συμπαράσταση», ήταν τα λόγια του Γενικού διευθυντή της ΠΑΕ.
Ο υπουργός Παιδείας έκανε άμεσα δεκτή την προσφορά. Αργότερα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση