GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών

Την πρώτη τους συνάντηση έχουν αυτή την ώρα οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Κουντρέτ Οζερσάι, στην π...


Την πρώτη τους συνάντηση έχουν αυτή την ώρα οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Κουντρέτ Οζερσάι, στην προστατευόμενη από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας.
Η συνάντηση, όπως αναφέρουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και γίνεται προκειμένου να αποφασιστεί η ημερήσια διάταξη των συνομιλιών και η μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί.
Στη συνάντηση αναμένεται να παρευρεθεί και η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ και επικεφαλής της Αποστολής των καλών υπηρεσιών του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρου Λίζα Μπάτενχαϊμ, καθώς και συνεργάτες της.
Στο μεταξύ σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ο Μπαν Γκι – μουν τον συγχαίρει για τη συμφωνία επί του κοινού ανακοινωθέντος.
Στην επιστολή του, ημερομηνίας 11 Φεβρουαρίου, ο ΓΓ του ΟΗΕ ενημερώνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για την παραίτηση του Ειδικού του Συμβούλου για το Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ.
ΠΗΓΗ: Sigmalive.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση