GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Παραδόθηκε επίσημα ο Πρότυπος Πειραματικός Παιδικός Σταθμός στην Αγριλέζα»

Ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ Παραδόθηκε χθες 18 Φεβρουαρίου 2014 στο Δήμο Αχαρνών και... στη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών ένας νέος πα...


Ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ
Παραδόθηκε χθες 18 Φεβρουαρίου 2014 στο Δήμο Αχαρνών και... στη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών ένας νέος παιδικός σταθμός, πραγματικό κόσμημα στην Αγριλέζα. Το έργο ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο χάρη στις αποτελεσματικές ενέργειες του πρώην Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Κορνιλάκη και φυσικά του Δημάρχου Σωτήρη Ντούρου.

Στην ολοκλήρωση του συνέβαλλε τα μέγιστα το προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας, ο Γενικός Δ/ντης του Δήμου κ. Γεωργακόπουλος, και οι μηχανικοί Αντα Κολοκούρη και Τάσος Δαμάσκος.

Ο Παιδικός Σταθμός είναι υπερσύχρονος και θα καλύψει τις ανάγκες σημαντικού τμήματος των βόρειων Αχαρνών. Διαθέτει αίθουσες για τα νήπια στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο ενώ στο υπόγειο βρίσκονται οι βοηθητικοί χώροι και χώρος στάθμευσης 10 οχημάτων.

Ο παιδικός σταθμός είναι εξοπλισμένος κατάλληλα ώστε να εξυπηρετεί και άτομα με αναπηρίες (ΑΜΕΑ). Στον εξωτερικό χώρο ο παιδικός σταθμός διαθέτει παιδική χαρά κατασκευασμένη με όλα τα πρότυπα ασφαλείας.

Για την Αγριλέζα μια νέα, αναπτυσσόμενη περιοχή στα βόρεια της πόλης ο Παιδικός Σταθμός αποτελέι πλέον το κόσμημά της ενώ θα συμβάλει στη στήριξη των οικογενειών της περιοχής.

Ο Παιδικός Σταθμός στην Αγριλέζα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα ενταχθεί στο υπόλοιπο δίκτυο Παιδικών Σταθμών της ΔΗΦΑ.
Οι αιτήσεις για τον παιδικό σταθμό θα γίνουν τον Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση