GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Σοβαρά προβλήματα από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο σε μεγάλα τμήματα της νοτιοδυτικής Αγγ...


Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο σε μεγάλα τμήματα της νοτιοδυτικής Αγγλίας, ενώ καταιγίδες συνεχίζουν να πλήττουν τη νότια Βρετανία.
Ορισμένες περιοχές του Σόμερσετ στη νοτιοδυτική Αγγλία είναι πλημμυρισμένες εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα – τον πιο υγρό Ιανουάριο που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα – και η κυβέρνηση δέχεται πιέσεις επειδή δεν διέθεσε αρκετά κονδύλια για την πρόληψη των πλημμυρών.
Στις αρχές της εβδομάδας ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε την επιπλέον χρηματοδότηση για την ανοικοδόμηση των περιοχών που πλημμύρισαν.
Ο στρατός έχει κληθεί να βοηθήσει στις προσπάθειες προστασίας των πληγεισών περιοχών και στην εκκένωση των κατοικιών που βρίσκονται εκεί καθώς η Βρετανική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση