GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δούρου: Όχι στην πώληση του ΟΛΠ

Δήλωση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής, βουλευτή Ρένας Δούρου σχετικά με την δρομολογούμενη πώληση του ΟΛΠ: Η απόφαση για ιδιωτ...


Δήλωση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής, βουλευτή Ρένας Δούρου σχετικά με την δρομολογούμενη πώληση του ΟΛΠ:
Η απόφαση για ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ είναι εθνικά επίφοβη, κοινωνικά επιζήμια, οικονομικά καταστροφική
«Άρον – άρον η κυβέρνηση προωθεί την ιδιωτικοποίηση – πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών του κερδοφόρου Οργανισμού Λιμένος Πειραιά. Πρόκειται για μια απόφαση εθνικά επίφοβη, κοινωνικά επιζήμια, οικονομικά καταστροφική για τους εργαζόμενους, τους πολίτες, το δημόσιο. Μια απόφαση που εξυπηρετεί ένα ιδιωτικό μονοπώλιο σε βάρος του λαού και τόπου.
Μια απαράδεκτη απόφαση που δεν πρέπει να υλοποιηθεί. Οι πολίτες, οι εργαζόμενοι, οι φορείς, με ενωτικό αγώνα, δεν θα επιτρέψουν το ξεπούλημα αυτό που ζημιώνει τον τόπο και υπονομεύει κάθε δυνατότητα παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας του».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Αν απέχεις από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές, τα λίγα εναπομείναντα κομματόσκυλα που μας έχουν κάνει νεόπτωχους και ανέργους, θα αυξήσουν ( τεχνητά ) τα ποσοστά τους και θα μιλάνε ( με τόσο θράσος ) για "ψήφο εμπιστοσύνης". Αν ρίξεις λευκό ή άκυρο, το 10% της ΝΔ θα φανεί ως 13%, το 2,5 % του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ θα γίνει 3,5% ή 4% και θα επιβιώσουν αυτοί που μας χρεοκόπησαν και μας έριξαν αβάσταχτα χαράτσια και φόρους και λεηλάτησαν τις περιουσίες των Ελλήνων. Γι' αυτό κατεβάζουν και κάτι ανύπαρκτα κομματίδια, για να μην ψηφιστούν μαζικά ο Σύριζα, Οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ, η Χ.Α και φανεί η εκλογική γύμνια της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑΣ και της ΔΗΜΑΡ, κόμματα που στηρίζουν τα διαπλεκόμενα και όσοι μας χρεοκόπησαν ! Αν πάρουν ψήφους οι επίσημοι ή ψευτοανεξάρτητοι υποψήφιοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, όλα θα τελειώσουν. Θα βάλουν χέρι και στις καταθέσεις και στα ακίνητα και θα διαλύσουν τις ελληνικές οικογένειες, ενώ οι νέοι θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν ή να δουλεύουν για 200-300 ευρώ. Μη πέσεις αυτή τη φορά στη νέα παγίδα που σου ετοιμάζουν τα πολιτικά τζάκια και τα διαπλεκόμενα. Στείλε μήνυμα αποδοκιμασίας. ΟΧΙ αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο, όχι ψήφος σε μικρά υβριδικά κόμματα, όχι ψήφος σε ανθρώπους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Κανένας από αυτούς να μην περάσει στο β' γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Να μην εκλέξουν κανέναν ευρωβουλευτή η τετράδα της συμφοράς μας ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση