GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τρεις απουσίες στη Λιβαδειά ο Απόλλωνας

Χωρίς τον τιμωρημένο Αργυρόπουλο και τους τραυματίες Διαμαντή και Σόουζα θα αντιμετωπίσει ο Απόλλων Σμύρνης τον Λεβαδειακό τ...

Χωρίς τον τιμωρημένο Αργυρόπουλο και τους τραυματίες Διαμαντή και Σόουζα θα αντιμετωπίσει ο Απόλλων Σμύρνης τον Λεβαδειακό την Τετάρτη (17:15, Novasports 3) για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από τρία σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, στόχος είναι το τρίποντο για την ομάδα του Λόρι Σάντσεζ, ο οποίος επέλεξε για την αποστολή τους: Τζόρβα, Πετρόπουλο, Γουμάγια, Παπαζαχαρία, Χατζηζήση, Μπάρκογλου, Κανακούδη, Άμπροουζ, Παντελιάδη, Μίνγκα, Άλβαρεζ, Λουσέρο, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Τσοκάνη, Φαρινόλα, Τσιλιγκίρη, Κόρμπο.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε ο Πάολο Φαρινόλα που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την τιμωρία του στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (Σάββατο, 8/2/2014, 17:15) και στον εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό (Κυριακή, 16/2/2014, 17:15).

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση