GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Άδικη η προφυλάκιση Σπανού», σύμφωνα με τους συνηγόρους του

Άδικη και αυστηρή, χαρακτήρισαν οι συνήγοροι του προέδρου της ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρομήτου Γ.Σπανού, τη χθεσινή απόφαση προφύλ...


Άδικη και αυστηρή, χαρακτήρισαν οι συνήγοροι του προέδρου της ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρομήτου Γ.Σπανού, τη χθεσινή απόφαση προφύλακισής του.
Ανέφεραν ότι στα χέρια τους δεν έχουν ακόμα την αιτιολογική έκθεση, αλλά εκτίμησαν ότι ο Γ. Σπανός κρατήθηκε ως ύποπτος για τέλεση νέων αδικημάτων. Ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ κρατείται στη ΓΑΔΑ και θα οδηγηθεί αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τους άλλους τρεις συγκατηγορουμένους του.
Σήμερα στον ανακριτή απολογούνται οι τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης και ένας πρατηριούχος.
Ο συνήγορος του τμηματάρχη της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του υπουργείου ΥΠΕΚΑ που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση υπέβαλε ένσταση ακυρότητας του κατηγορητηρίου. Ο συνήγορός του δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τελικά ο πελάτης του ολοκλήρωσε την απολογία του στον ανακριτή και ότι η ένσταση του για το κατηγορητήριο θα κριθεί από το δικαστικό συμβούλιο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση