GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με τρίωρη καθυστέρηση τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Με τρεις ώρες καθυστέρηση θα ολοκληρώνονται τα δρομολόγια του ΟΣΕ στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματο...


Με τρεις ώρες καθυστέρηση θα ολοκληρώνονται τα δρομολόγια του ΟΣΕ στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με τον εκτροχιασμό τρένου λίγο πριν το Λιανοκλάδι μετά από σύγκρουση με αγελάδα.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο σημείο μεταξύ των σταθμών Καρυάς και Στύρφακα, όπου έγινε ο εκτροχιασμός της μηχανής της αμαξοστοιχίας Ιntercity 55, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα με αναχώρηση στις 10.04, σπεύδει άλλη μηχανή, που θα μεταφέρει τα βαγόνια με τους επιβάτες στον σταθμό του Δομοκού, όπου εκεί θα μετεπιβιβαστούν σε λεωφορεία για να μεταφερθούν στον τελικό τους προορισμό.
Στο σημείο έχουν μεταβεί συνεργεία του ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.
Σημειώνεται ότι στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 225 άτομα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
Πηγή: www.protothema.gr

3 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ ΚΚΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΚΚΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε να το ψηφίσεις τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση