GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Δοξαστάκης - Δεικτάκης στη "μάχη" με τον Σεραφείμ Τσόκα

Την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Κρήτης παρουσίασε κι επίσημα το πρωί της Τετάρτης ο Σεραφείμ Τσόκας, παρουσιάζοντας δύο από τα ...


Την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Κρήτης παρουσίασε κι επίσημα το πρωί της Τετάρτης ο Σεραφείμ Τσόκας, παρουσιάζοντας δύο από τα δυνατά "χαρτιά" του.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης και ο Γιάννης Δεικτάκης θα συμπορευτούν με τον κ.Τσόκα στο δρόμο ως τις εκλογές με στόχο την εκλογή τους στο "τιμόνι" της Περιφέρειας.

“Υπήρξαν πολλές προτάσεις αλλά κατέληξα στον Ζαχαρία Δοξαστάκης καθώς έχει μία γνωστή πορεία. Η προσπάθεια που κάνουμε δεν είναι υπερκομματική αλλά διακομματική με κοινό στόχο την στήριξη, την πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού. Πρώτο μέλημά μας να κάνουμε μία δυνατή ομάδα που θα μπορεί να διοικήσει κι όχι απλά να φτιάξουμε ένα ψηφοδέλτιο που την επόμενη ημέρα δεν θα έχει δυνατότητα διοίκησης. Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη αλλά πάντα υποστήριζα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας θεσμός που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση”, ανέφερε ο κ. Τσόκας ο οποίος παράλληλα διαχώρισε τις ευρωεκλογές από τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση.

“Ο κάθε πολίτης έχει την δυνατότητα να εκφραστεί πολιτικά στις ευρωεκλογές. Εμείς όμως λέμε πως η ψήφος στις εκλογές της αυτοδιοίκησης δεν αφορούν την πλατεία Συντάγματος αλλά την Κρήτη”, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Τσόκας.

Οι άξονες που θα κινηθεί η παράταξη του κ. Τσόκα είναι οι υποδομές, η ενέργεια, ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός αλλά και η κοινωνική πολιτική.

Ζαχ. Δοξαστάκης: Στο πρόσωπο του Τσόκα βρήκα κοινά σημεία σύγκλισης

Κοινά σημεία σύγκλισης βρήκε στο πρόσωπο του Σεραφείμ Τσόκα ο δήμαρχος Χερσονήσου, Ζαχαρίας Δοξαστάκης σύμφωνα με τις σημερινές του δηλώσεις.

“Μετά από μία διαδρομή 30 χρόνων προσπάθησα να διεκδικήσω την περιφέρεια. Έκανα ένα κύκλο συζητήσεων κι επαφών με διάφορους ανθρώπους και τελικά στο πρόσωπο του Σεραφείμ Τσόκα βρήκα κοινά σημεία σύγκλισης κι επαφής.

Η πολιτική μου ταυτότητα είναι γνωστή εδώ και χρόνια, αλλά εδώ μιλάμε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που κύριο μέλημά της είναι το συμφέρον του τόπου”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δοξαστάκης.

Εν αναμονή του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σεραφείμ Τσόκα έγινε στα γραφεία της παράταξης που βρίσκονται απέναντι από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου αλλά και το όνομα της παράταξης ενώ σίγουροι υποψήφιοι είναι οι Γιάννης Δεικτάκης, Ζαχαρίας Δοξαστάκης και Γαρυφαλιά Βιδάκη.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση