GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκανε κατάχρηση για να παίξει στοίχημα

Με μια ιδιαίτερη υπόθεση κατάχρησης ήρθαν αντιμέτωπες οι διωκτικές αρχές στην Κω. Από την έρευνα των επιθεωρητών στα...


Με μια ιδιαίτερη υπόθεση κατάχρησης ήρθαν αντιμέτωπες οι διωκτικές αρχές στην Κω. Από την έρευνα των επιθεωρητών στα...
ταμεία υποκαταστήματος μεγάλης τράπεζας προέκυψε έλλειμμα της τάξεως των 450.000 ευρώ το οποίο φαίνεται να προήλθε από έναν υπάλληλο που αφαίρεσε το συγκεκριμένο ποσό.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, ο εν λόγω υπάλληλος φέρεται να αποσπούσε μικροποσά από καταθετικούς λογαριασμούς με σκοπό να παίζει τυχερά παιχνίδια-κυρίως στοιχηματισμούς σε ποδοσφαιρικούς αγώνες-κάτι που έγινε αντιληπτό από καταθέτες οι οποίοι έβλεπαν τους λογαριασμούς τους να μειώνονται.

Ο δράστης θεωρούταν στέλεχος πρώτης γραμμής που απολάμβανε της εμπιστοσύνης της διοίκησης της εταιρείας ενώ άτομα του στενού του περιβάλλοντος κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Σε βάρος του εμπλεκόμενου έχει ήδη κινηθεί πειθαρχική διαδικασία ενώ θεωρείται θέμα ημερών η τράπεζα να στραφεί και ποινικά εναντίον του αξιώνοντας όλα τα χρήματα με τα οποία την ζημίωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση