GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Γλέζου με τον Διοικητή του ΟΓΑ

Τον διοικητή του ΟΓΑ, Ξ. Βεργίνη, επισκέφθηκε ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Γλέζος. Αφορμή στάθηκαν οι διαμαρτυρίες αγωνιστών ...

Τον διοικητή του ΟΓΑ, Ξ. Βεργίνη, επισκέφθηκε ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Γλέζος.
Αφορμή στάθηκαν οι διαμαρτυρίες αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, στους οποίους με απόφαση του Οργανισμού διακόπηκε η χορήγηση σύνταξης.

Αιτία ήταν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η καταβολή της τιμητικής σύνταξης (ύψους 66 ευρώ) που λαμβάνουν για την συμμετοχή τους στην Εθνική Αντίσταση.

Ο διοικητής του οργανισμού παρέλαβε τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του ο Μ. Γλέζος και δέχθηκε ότι αυτό συμβαίνει μετά από νόμο που έχει περάσει από τη βουλή και ψηφίστηκε από την κυβέρνηση.

"Είναι παράλογο κατ’ αρχήν να κόβονται συντάξεις, εφόσον καταβλήθηκαν ένσημα. Είναι επίσης εξωφρενικό να θεωρείται σύνταξη το γλίσχρο επίδομα της Εθνικής Αντίστασης και να κόβεται η κύρια σύνταξη των 360 ευρώ" τόνισε στον διοικητή ο Μανώλης Γλέζος.

Από τη πλευρά του ο διοικητής του ΟΓΑ επικαλέστηκε τον νόμο, ο οποίος τον υποχρεώνει να κόβει τις συντάξεις.

Όπως τονίζεται, ο Μανώλης Γλέζος σκοπεύει να φέρει στη βουλή νομοθετική ρύθμιση για να αρθεί η αδικία που συντελείται προς τους αγωνιστές του έπους της Αντίστασης, που η πολιτεία τους τιμάει τώρα στα στερνά με αυτόν τον τρόπο.
euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση