GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκθεση Φωτογραφίας Νότιας Αθήνας – «Τοπίο Κρίσης»

Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας, εγκαινιάζει την 3η Έκθεση Φωτογραφίας Νότιας Αθήνας με τίτλο...


Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας, εγκαινιάζει την 3η Έκθεση Φωτογραφίας Νότιας Αθήνας με τίτλο...
«Τοπίο Κρίσης» την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 8.00 μ.μ.. στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου».

«Παραδοσιακός» πρώτος σταθμός των Εκθέσεων Φωτογραφίας που διοργανώνει η ΠΕ Νότιου Τομέα τα τρία τελευταία χρόνια, η Δημοτική Πινακοθήκη θα φιλοξενήσει την Έκθεση ως το τέλος του μήνα, στο κτήριο της στη συμβολή των οδών Λασκαρίδου 120 και Φιλαρέτου.

Στην Έκθεση παρουσιάζονται τα έργα που διακρίθηκαν στον 3ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας Νότιας Αθήνας που ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2013. Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους διακεκριμένους φωτογράφους κ. Κωστή Αντωνιάδη, Γιάννη Κολεσίδη, Νίκο Πηλό, και τον αναπ. καθηγητή Οπτικού Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ. Γιάννη Σκαρπέλο, επέλεξε τριάντα έργα, τραβηγμένα από 25 φωτογράφους στη Νότια Αθήνα, με θέμα την κρίση και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα. Οι φωτογραφίες ανήκουν στους:

Μαρία Καππάτου, Γεωργία Μποζοβίτη, Σαββάτιο Μπαμπίλη, Δημήτρη Τριάντη, Nίκο Δρικάκη, Πολυζώη Λούβαρη, Νίκο Χριστοφάκη, Αθηνά Κουτρουμάνη, Ελένη Ρημαντωνάκη, Γαβριέλα Μαραντίδη, Θοδωρή Γκατζώνη, Ευαγγελία Βαρβεροπούλου, Κυριακο Φωλιά, Εύη Σκούρα, Φραγκίσκο Στεφάνου, Αγγελο Μπαράι, Ιωάννη Στεφανίδη, Κώστα Γιαβή, Σπύρο Σανσονέτη, Μαρία Ρουσσάκη, Αγγελική Πλακούτση, Άννα Χαραλαμπίδη, Ανδρέα Κατσάβελο , Βασιλική Κουτσίκου και Δημήτρη Τριανταφύλλου.

Εγκαίνια Έκθεσης: 14 Φεβρουαρίου 8.00 μ.μ.

Διάρκεια Έκθεσης: Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου-Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Ώρες Έκθεσης: Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-14.00 και 18:00-21.00

Επιμέλεια Έκθεσης: Χριστίνα Παρακεντέ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση