GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς προϋποθέσεις οι επενδύσεις στην Κεφαλονιά

Παρατείνεται έως τις 20 Μαρτίου η προθεσμία για τους επενδυτές που εντάχθηκαν υπό προϋποθέσεις στο πρόγραμμα ενίσχυσης των μ...

Παρατείνεται έως τις 20 Μαρτίου η προθεσμία για τους επενδυτές που εντάχθηκαν υπό προϋποθέσεις στο πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου- Υπηρεσιών, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η ένταξή τους σε αυτό. Επιπλέον, οι επενδύσεις στην Κεφαλονιά που έχουν καταταχθεί σε αυτήν την κατηγορία, λόγω του σεισμού εντάσσονται οριστικά στο πρόγραμμα, χωρίς άλλες προϋποθέσεις.

Αυτά προβλέπει απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης. Η παράταση των είκοσι ημερών δίνεται ύστερα από αιτήματα των επενδυτών και των επιμελητηρίων, παρά την προφανή χρονική στενότητα που υπάρχει, δεδομένου ότι η απόφαση ένταξης των προτάσεων στο πρόγραμμα πρέπει να εκδοθεί το αργότερο ως τις 30 Ιουνίου.

Ειδικά για τις επενδύσεις στην Κεφαλονιά, οι επενδυτές δεν χρειάζεται να υποβάλουν αιτήσεις αλλά εντάσσονται οριστικά στο πρόγραμμα, στο πλαίσιο της προσπάθειας αντιμετώπισης των επιπτώσεων του σεισμού.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την Κεφαλονιά

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση