GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τέτοιες εμφανίσεις από εδώ και πέρα»

Η δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βγαίνει πλέον στο γήπεδο, σύμφωνα με τον Αλεχάντρε Ντακόλ και σε συνδυασμό με...

Η δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βγαίνει πλέον στο γήπεδο, σύμφωνα με τον Αλεχάντρε Ντακόλ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν νιώθουν πλέον άγχος, αποδίδουν καλύτερα, όπως υποστήριξε ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσω της Nova.

Οι «κιτρινόμαυροι» έβαλαν χθες οκτώ γκολ στον ΑΟ Περιστερίου, ενώ τον ίδιο αριθμό τερμάτων είχαν πετύχει και στο προηγούμενο τους παιχνίδι, το οποίο ήταν με τον Μανδραϊκό. Ο 27χρονος παίκτης ανέφερε πως η ομάδα του θα έχει τόσο καλή εικόνα από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Έχουμε βρει τα πατήματά μας. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις, αφού βγαίνει η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση. Επίσης έχει φύγει και το άγχος που είχαμε στην αρχή», είπε αρχικά ο 27χρονος παίκτης.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει πετύχει τα δύο μεγαλύτερα σκορ της στα παιχνίδια που δεν είχε κόσμο στις εξέδρες λόγω τιμωρίας, υποστήριξε: «Εξήγηση δεν υπάρχει γι” αυτό, αφού ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ, απλά όταν δεν έχει κόσμο πρέπει και πάλι να δίνουμε τα πάντα και να έχουμε ίδια αγωνιστική συμπεριφορά σαν να είχε κόσμο. Έτσι κι αλλιώς βλέπουν το ματς από τη NOVA, άρα έχει και πάλι κόσμο».

Όσο για το γεγονός ότι μόλις σε ένα ματς η Ένωση έχει πετύχει πολλά γκολ μακριά από το ΟΑΚΑ, ο Ντακόλ είπε: «Θα μας βοηθήσει για ψυχολογικούς λόγους να βάζουμε πολλά γκολ και εκτός έδρας».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση