GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στη ζούγκλα η ΑΕΚ χρειαζόταν έναν τίγρη»

Ο Γιάννης Καρράς είχε συνθέσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ένα διοικητικό δίδυμο που είχε οδηγήσει την ΑΕΚ σε δύο πρωταθλήματ...

Ο Γιάννης Καρράς είχε συνθέσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ένα διοικητικό δίδυμο που είχε οδηγήσει την ΑΕΚ σε δύο πρωταθλήματα. Η συνεργασία αυτή για λόγους που δεν είναι της παρούσης δεν συνεχίστηκε, αλλά ο άλλοτε συνιδιοκτήτης της «Ένωσης» εκφράζει τη χαρά του για τη δυναμική επάνοδο του «τίγρη» στην κεφαλή του συλλόγου και παρουσιάζεται βέβαιος πως θα έχει ανάλογη επιτυχία με το παρελθόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η ΑΕΚ έχει μπει στο σωστό δρόμο. Ο Δημήτρης σκέφτηκε με την ψυχή και το συναίσθημα και γύρισε για να ξανασηκώσει την ΑΕΚ. Τόσο καιρό τού έλεγα ‘ασχολήσου’ και για δικούς του λόγους δεν ήθελε. Ξαφνικά πήρε μία… ένεση και μπήκε πάλι μπροστά. Ευτυχώς για την ΑΕΚ», δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ».

«Ήμουν σίγουρος πως κάποια στιγμή θα επέστρεφε. Δεν αγαπά απλώς την ΑΕΚ, αλλά είναι τρελαμένος μαζί της. Σίγουρα θα φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή. Το υπογράφω, είναι 100% σίγουρο. Αν δεν είσαι “τίγρης” δεν πρόκειται ποτέ να πιάσεις τον Ταρζάν και να κατακτήσεις τη ζούγκλα του ελληνικού ποδοσφαίρου», πρόσθεσε.

«Έχει ήδη ξημερώσει για την ΑΕΚ. Τα τελευταία χρόνια ήμασταν στο σκοτάδι. Πλέον έχει γλυκοχαράξει. Ένας χρόνος είναι ακόμη. Θα περάσει. Εγώ δεν θα πω “ερχόμαστε”, αλλά “λίγο υπομονή και φτάσαμε”», συμπλήρωσε ο Γιάννης Καρράς.

Όσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ΑΕΚ, είπε: «Ποτέ μη λες ποτέ στη ζωή. Υγεία να έχουμε. Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια και χαίρομαι γι’ αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση