GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα παράπονα του Μουρίνιο για τον Ετό και οι διθύραμβοι για τον Φαλκάο

Την επιθυμία του να αποκτήσει η Τσέλσι τον Ρανταμέλ Φαλκάο, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας παράλληλα με... ελαφρώς υποτιμητικό - κα...

Την επιθυμία του να αποκτήσει η Τσέλσι τον Ρανταμέλ Φαλκάο, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας παράλληλα με... ελαφρώς υποτιμητικό - και εμμέσως ειρωνικό - τρόπο για τον Σάμουελ Ετό.

Την ενδιαφέρουσα συνομιλία που είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο με Ελβετό επιχειρηματία κατά την διάρκεια εκδήλωσης χορηγού της Τσέλσι, έβγαλε στη «Canal Plus».

Πρόσφατα αναφέρθηκε μέσω δημοσιευμάτων του αγγλικού Τύπου ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει τον Φαλκάο στους «μπλε» και όπως αποκάλυψε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο, αυτό το εκμυστηρεύτηκε κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συζήτησης.

Μάλιστα, έκανε και ένα σχόλιο για τον Σάμουελ Ετό, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στην Ίντερ, κατακτώντας μάλιστα το 2010 το Τσάμπιονς Λιγκ, που πιθανόν να προκαλέσει αντιδράσεις. «Το πρόβλημα είναι ότι μου λείπει ένας επιθετικός», ανέφερε αρχικά ο 51χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Έχω τον Ετό, αλλά είναι 32 ετών, μπορεί και 35… ποιος ξέρει».

Όσον αφορά τον Φαλκάο, επεσήμανε: «Χρειάζομαι έναν επιθετικό και ο Φαλκάο έχει ανάγκη από άλλη ομάδα. Ένας παίκτης σαν και αυτόν δεν είναι για να παίζει μπροστά σε 3.000 κόσμο. Η Μονακό είναι ομάδα για κλείσεις την καριέρα σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση