GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τρελή επιθυμία του Σάντος

Την Πορτογαλία θα ήθελε να αντιμετωπίσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία ως αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας ο Φερνάντο...


Την Πορτογαλία θα ήθελε να αντιμετωπίσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία ως αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας ο Φερνάντο Σάντος, όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του.
«Αν με ρωτήσετε για το αν είχα κάποια επιθυμία, θα έλεγα πως αυτή θα ήταν. Θα σήμαινε ότι είχαν προκριθεί από τη φάση των ομίλων και μπορούσαν να πετύχουν κάτι», ήταν η απάντηση του ομοσπονδιακού τεχνικού.
Στη συνέχεια, ο 60χρονος προπονητής μίλησε για την πρόκριση της «γαλανόλευκης» στην τελική φάση του Μουντιάλ: «Η πρόκριση ήταν σημαντική για εμένα και τους παίκτες μου, αλλά ήταν επίσης σημαντικό για τους Έλληνες πολίτες»
Καταλήγοντας, ο Πορτογάλος κόουτς στάθηκε στην κλήρωση της διοργάνωσης, όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει Κολομβία, Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού: «Είμαι χαρούμενος με την κλήρωση. Υπάρχουν αρκετά δύσκολες ομάδες στη διοργάνωση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση