GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε να είμαι ανεξάρτητη»

Είναι ένα κορίτσι με πολλά ταλέντα που συνεχώς δοκιμάζει καινούρια πράγματα. Παρότι όμως έχει δοκιμαστεί σε αρκετά πόστα, μεγάλη της...


Είναι ένα κορίτσι με πολλά ταλέντα που συνεχώς δοκιμάζει καινούρια πράγματα. Παρότι όμως έχει δοκιμαστεί σε αρκετά πόστα, μεγάλη της αδυναμία είναι η μουσική.
Αυτή τη χρονιά ονειρεύεται να ζήσει μια μεγάλη αγάπη, ενώ ξέρει πως θα είναι ο πατέρας των παιδιών της.
«Προέρχομαι από μία πολύ… λογική οικογένεια. Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε να είμαι ανεξάρτητη, να σπουδάσω, να μάθω ξένες γλώσσες, να ταξιδέψω και μετά να σκεφτώ τα υπόλοιπα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό Adore.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Η Γερμανία επιτίθεται στο Στάλινγκραντ !!! Η Γερμανία επιτίθεται στην Μόσχα, και συγκεντρωτικά αποβλέπει στην κατάληψη όλης της Ρωσίας , της Σοβιετίας ….Αυτός είναι ο στόχος της! Η Ουκρανία είναι το προγεφύρωμα …..
    Εβδομήντα χρόνια από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεκίνησε ο Αδόλφος Χίτλερ και υλοποίησαν οι Χιτλερικοί του από όλη την Γερμανία, αυτοί που στο Ρωσικό μέτωπο έβγαζαν φωτογραφίες τις στιγμές που πετούσαν στον αέρα αρπαγμένα, από αυτούς, από την αγκαλιά της Ρωσίδας μάνας τους βρέφη και ως πιάτα σκοποβολής τα πυροβολούσαν με πολεμικά όπλα και τα σκότωναν στον αέρα, αυτοί που σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη, αυτοί που κατέστρεψαν εκατομμύρια σπίτια και περιούσιες, αυτοί που κατασκεύασαν φούρνους για να καίνε μέσα τους, ζωντανούς και νεκρούς τους αιχμαλώτους τους, αυτοί που σκοτώσανε με δηλητηριώδη αέρια σε κλειστούς χώρους χιλιάδες αιχμαλώτους από διάφορες χώρες της Ευρώπης, εδώ και χρόνια, μεθοδικά, επιστημονικά, με Χιτλερική ψυχολογία, με επικεφαλής τα οικονομικά θωρηκτά τους υποσκάπτουν τα ηθικά και κοινωνικά στοιχεία των χωρών που εγκαθίστανται ως επενδυτές, και τις καταλαμβάνουν την μια μετά την άλλη.
    Αυτοί και πάλι οι ελεεινότεροι ολοκλήρου του κόσμου, οι φονιάδες των λαών, καρδαμωμένοι οικονομικά και πολιτικά έχουν ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, μάλιστα έχουν πείσει μέσω προδοτών και πρακτόρων τους πολλές από τις ηγεσίες Δυτικών χωρών να τους επιτραπεί να εξοπλιστούν και στρατιωτικά γιατί έτσι θα τις ελαφρύνουν από δικές τους στρατιωτικές δαπάνες…..ο νοών νοείτω τι μέλλει να γίνει μετά…..ένας λοχίας από το Βερολίνο, μέσω INTERNET θα ρυθμίζει τις υποθέσεις μιας περιφέρειας στην Ελλάδα, ένας λοχαγός πάλι μέσω INTERNET από το Βερολίνο τις υποθέσεις όλης της Πορτογαλίας… και αν του φέρουν αντίρρηση θα κόβει και θα ράβει εις βάρος των κατακτημένων εμπορικές πράξεις σε πρώτη φάση και σε δεύτερη με συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, από αυτά που οι Γερμανοί τώρα κατασκευάζουν θα βάζει φωτιά σε μια επαρχία, έτσι για παραδειγματισμό….

    Η Ελλάδα μας εδώ και καιρό έχει πάψει να είναι Ελλάδα ΜΑΣ, είναι υπόδουλη της Γερμανίας, και σιγά σιγά και των Τούρκων πλιατσικολόγων που μέσω τάχα μου επενδύσεων από Άραβες η και απευθείας αρπάζουν Ελληνική γη με τις υπογραφές προδοτών Ελλήνων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση