GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δηλώσεις του Θ. Μαργαρίτη για την κεντροαριστερά

Ο Θ. Μαργαρίτης, μέλος της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ σε συνέντευξη του στο ρ/σ «ΣΚΑΙ» (Λυριτζής- Οικονόμου) αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξει...


Ο Θ. Μαργαρίτης, μέλος της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ σε συνέντευξη του στο ρ/σ «ΣΚΑΙ» (Λυριτζής- Οικονόμου) αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις και τα ζητήματα της κεντροαριστεράς μεταξύ άλλων, τόνισε:
«Το κείμενο των 58 για την Ευρώπη έχει ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία. Κυρίως τη κριτική προς τις ασκούμενες πολιτικές και τη Γερμανική Χριστιανοδημοκρατία. Δυστυχώς όμως ισχύει η παροιμία «στου κουφού τη πόρτα… όσο θέλεις βρόντα!» Δηλαδή υποστηρίζω ότι οι εκτιμήσεις αυτές δεν αγγίζουν τον κ. Βενιζέλο ο οποίος κινείται σε μια κατεύθυνση στρατηγικής συνεργασίας με την ΝΔ και τη κεντροδεξιά. Αυτό προκύπτει από την απουσία οποιασδήποτε διαφοροποίησης και κριτικής προς τις κυρίαρχες πολιτικές. Πρόκειται για επιλογές που παγιδεύουν και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ στα κεντροδεξιά σενάρια.

Η ΔΗΜΑΡ εργάζεται για τη διαμόρφωση ενός προοδευτικού πόλου οριοθετημένου τόσο από τη νεοφιλελεύθερη πολιτική και τη ΝΔ όσο και από τον αριστερό λαϊκισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση