GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα είναι δύσκολο, αλλά δεν φοβάμαι»!

Η επόμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν φαίνεται να φοβίζει τον Ντάνιελ Πράνιτς, ο ...


Η επόμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν φαίνεται να φοβίζει τον Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος υποστήριξε σε δηλώσεις του:
«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Οι οπαδοί να μη δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Παρακολούθησα το ματς με τη Μάντσεστερ. Έπαιξαν πολύ καλά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν φοβάμαι. Αν σταθούμε με τόλμη και παίξουμε καλά έχουμε τις πιθανότητές μας», ενώ για το αήττητο των «ερυθρόλευκων» είπε:
«Σίγουρα. Θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε στην έδρα τους γιατί μας νίκησαν στη δική μας. Θα είναι σπουδαίο και για εμάς και για τον κόσμο μας να πάρουμε εκεί τη νίκη. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».
Τέλος, όσον αφορά το προσωπικό του κίνητρο σχολίασε: «Όχι, για εμένα μετράει να παίζει καλά η ομάδα. Ασφαλώς θα είναι καλό για εμένα να είμαι ο καλύτερος του γηπέδου, αλλά πάνω απ’ όλα μετράει η ομάδα».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση