GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γεν. Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη σύσκεψη επαγγελματιών Θεσσαλονίκης

Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκκόρης, ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ε...


Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκκόρης, ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και... Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, με θέματα το Ασφαλιστικό, το Φορολογικό και το Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο, μεταξύ των άλλων, επισήμανε την ανάγκη ρύθμισηs τυχόν οφειλών εκ μέρους των επαγγελματιών, προκειμένου να τύχουν του βοηθήματος ανεργίας και των ευεργετημάτων της τροποποίησης για υγειονομική περίθαλψη.

Στη συνέχεια, σε απάντηση ερωτήματος, τόνισε ότι η επιχορήγηση προs τον Ο.Α.Ε.Ε και το 2014 θα ανέρχεται στα 800 εκατ. € όπως και το 2013.

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκκόρης, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο ρόλο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και υπογράμμισε ότι είναι η ραχοκοκαλιά τηs Οικονομίαs.

Τέλος, επισήμανε την ανάγκη διαμόρφωσης ενός υγιούς επιχειρηματικού κλίματος, με την συνεισφορά όλων στην κάλυψη των υποχρεώσεων με συνέπεια και χωρίς καθυστερήσεις, είτε πρόκειται για τους ίδιους τους επιχειρηματίες, είτε για την Πολιτεία, με απώτερο στόχο τη σταδιακή οικονομική ανάπτυξη τηs Ελλάδαs.
pkokkoris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση