GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όχι» Σαμαρά σε τρομερή πρόταση από Ρωσία

Λίγες είναι πιθανότητες να παραμείνει ο Γιώργος Σαμαράς στη Σέλτικ μετά το τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τους ...

Λίγες είναι πιθανότητες να παραμείνει ο Γιώργος Σαμαράς στη Σέλτικ μετά το τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τους Σκωτσέζους. Οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμη για ανανέωση της συνεργασίας τους και όπως φαίνεται δύσκολα θα αλλάξει κάτι στα δεδομένα της υπόθεσης.
Ο Έλληνας επιθετικός αναζητεί – εν όψει και του Μουντιάλ της Βραζιλίας- συμβόλαιο που θα του αποφέρει πάνω ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Όμως θέλει ομάδα από προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα.
Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι πρόσφατα είχε «όχι» σε πρόταση με πολύ καλές οικονομικές απολαβές. Όπως αναφέρει ο «τρελός του χωριού» της εφημερίδας «SportDay» στον 29χρονο ποδοσφαιριστή έδινε σύλλογος από τη Ρωσία πέντε εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για συνεργασία τριετούς διάρκειας.
Ο Σαμαράς αγωνίζεται στη Σέλτικ από το 2008, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Μάντσετσερ Σίτι, στην οποία είχε παραμείνει για δύο σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση