GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η λαίλαψ στην Κύπρο πλησιάζει...

του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου. Η Ελλάδα συμφώνησε στις Βρυξελλες, οτι η προσωρινη λυση στο... καθεστως του Κοσοβου θα ειναι η «διεθνως ε...


του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου.

Η Ελλάδα συμφώνησε στις Βρυξελλες, οτι η προσωρινη λυση στο... καθεστως του Κοσοβου θα ειναι η «διεθνως επιτηρουμενη ανεξαρτησια» του. Και δεν αντιτάχθηκε στην απόφαση αυτή όπως εκ των πραγματων οφειλεν, παρα τα μειονοτικα ‘η αλλα προβληματα που αντιμετωπιζει στην Θρακη και στην Μακεδονια και στους κινδυνους που προκαλει η αποφαση αυτη για την Κυπρο και για τα αλλα εθνικα συμφεροντα της

Την 11.02.2014, 11,30 ωρα, στηθηκε στο παλαιο αεροδρομιο της Λευκωσιας Κυπρου το σκηνικο τελικης απωλειας της ελευθεριας, εδαφικης ακεραιοτητας και εθνικης ανεξαρτησιας της Μεγαλονησου με οριστικη και αμετακλητο τουρκοποιηση αυτης. Η προβλεψη αυτη δεν βασιζεται στην επιφοιτηση του «αγιου πνευματος του Γιαχβε». Ειναι αποτελεσμα ορθης αναλυσης. Οι επι 2.000 τουλαχιστον χρονια οργιασαντες στην Κυπρο και στην Ελλαδα εξουσιαστες σε βαρος του Οικουμενικου λογου, του Οικουμενικου συμφεροντος (ευρυνομης-δικης), οι αναβιβασαντες τους δογματικους τους Θεους «Αλλαχ και Γιαχβε» στα βαθρα της Αιδους και της Νεμεσης, οι πλαστογραφοι της ιστοριας και του πολιτισμου των Ελληνων, οι κηρυκες της αναιτιωδους σχεσεως (για τον σχηματισμο του κατ’ εξοχην λογικου οργανου, της ομιλιας), δηλαδη των λεξεων με τα πραγματα και τον λογο, των εννοιων με το ελληνικο αλφαβητο και επομενως του εξελιγμενου λογου με το υψος του ελληνικου πολιτισμου, οι αυτοανακηρυχθεντες «προστατες» (με την εννοια των νονων της μαφιας) του ελληνικου λαου, οι κηρυκες ολων των δογματων κ.α. συνεχιζουν την δημιουργια εκτρωματων μετα απο του Κοσοβου, στην Κυπρο και χωρις να αποκλειεται αυριο και στην Θρακη και Μακεδονια.

Ο χαμηλος πολιτικος οριζοντας των Αθηνων εχασε προ πολλου τα οργανα του αισθησεως και τους δεκτες σοβαρων ερεθισματων, σηματων και μυνηματων. Μεχρι σημερα δεν κατανοησε, οτι το Κοσοβο εγινε ο κυριος εφιαλτης για την Κυπρο. Η ουσια της ανεξαρτητοποιησης του Κοσοβου συνιστατο στο οτι μεσω αυτης «νομιμοποιηθηκε» η χρηση στρατιωτικης βιας απο ξενες δυναμεις προκειμενω να αποσπασουν τμηματα της εδαφικης επιφανειας μιας χωρας, να την καταστησουν αρχικα ντε φακτο ανεξαρτητη και στην συνεχεια η ανεξαρτησια αυτη να αναγνωριστη και απο τη διεθνη κοινοτητα. Ολα αυτα με την αυθαιρετη, μονομερη επικληση «ανθρωπιστικων λογων» προστασιας καποιας μειονοτητας η οποια βρισκεται σε κινδυνο ‘η υφισταται διωξεις, κατα την αποψη του εισβολεα, χωρις καμμια νομιμοποιηση του ισχυρισμου αυτου, εστω και τυπικη, εκ μερους του ΟΗΕ. Ακριβως αυτο εκαναν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ το 1999, οταν μονομερως αποφασισαν να επιτεθουν και να διαλυσουν την Σερβια, αποσπωντας το Κοσοβο με την βια των οπλων. Οι αναλογιες με την τουρκικη εισβολη και παρανομη κατοχη του 37% του κυπριακου εδαφους ειναι εξοφθαλμεις. «Ανθρωπιστικους λογους» προστασιας των Αλβανων του Κοσοβου επικαλεστηκαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, «ανθρωπιστικους λογους» προστασιας των Τουρκοκυπριων επικαλεστηκε και η Τουρκια.

Υπο το πρισμα αυτο, το Κυπριακο απο την 11.02.2014 εισερχεται για δευτερη κατα σειρα φορα αθορυβα (τα διαβρωμενα και εγκληματικα Μεσα Μαζικης Εξαπατισης των Ελληνων σιωπουν αποπροσανατολιστικα) μετα την 27.03.1999, οταν τα κρατη μελη του ΝΑΤΟ μαζι με τους ηλιθιους πολιτικους της Ελλαδος ομοφωνησαν στις Βρυξελλες οτι η προσωρινη λυση στο καθεστως του Κοσοβου θα ειναι η «διεθνως επιτηρουμενη ανεξαρτησια» του. Η Ελλαδα ενω εκ των πραγματων οφειλεν, δεν αντιταχθηκε στην αποφαση, παρα τα μειονοτικα ‘η αλλα προβληματα που αντιμετωπιζει στην Θρακη και στην Μακεδονια και στους κινδυνους που προκαλει η αποφαση αυτη για την Κυπρο και για τα αλλα εθνικα συμφεροντα της. Συνεπως και η Ελλαδα εγκατελειψε την αρχη του απαραβιαστου των συνορων και ειναι συνυπευθυνη για την Λαιλαπα που ερχεται στην Κυπρο και αυριο στην Θρακη και στην Μακεδονια!

Εαν σημερα αντικαταστησουμε τον ισλαμιστη του 1191 μ.Χ. Σαλαντιν απο τον νυν πρωθυπουργο της Τουρκιας, τον τοτε Γερμανο Φρειδερικο Βαρβαροσσα απο την νυν κ. Μερκελ, τον τοτε Αγγλο Ριχαρδο απο τον νυν πρωθυπουργο της Νεγαλης Βρεταννιας, τον τοτε Γαλλο Φιλιππο Β’ απο τον νυν Προεδρο της Γαλλιας και τους συμπληρωσουμε με το νυν Μαυρο Αβρααμ των ΗΠΑ (το 1191 μ.Χ. ο Γιαχβε δεν ειχε εξαπλωθει ακομη στις ΗΠΑ) και τελος τον τοτε ατυχο Ισαακιο με τον νυν Αρχιπροδοτη Νικολαον Αναστασιαδη και την τοτε (πολιτικα παραλυτη) βυζαντινη Ρωμηοσυνη με την (ομοιως) νυν ελλαδικη Ρωμηοσυνη, οι υπολοιποι πρωταγωνιστες των παριπετειων της Κυπρου ειναι οι ιδιοι και τοτε και νυν: Σταυροφοροι εναντιον Μαρτυρων του Ισλαμ με αρχιστρατηγους τους Θεους Γιαχβε και Αλλαχ.

Αυτα που συμβαινουν σημερα στην Κυπρο, στα Βαλκανια, στην Ελλαδα, στην Εγγυς και Μεση Ανατολη εχουν μεταφυσικα και οχι πολιτικοοικονομικα αιτια.

Μην πιστευεται και μη βασιζεσται Ελληνιδες και Ελληνες στον πολιτικοστρατηγικο νανο που φερει το ονομα Ε.Ε. Μην πιστευεται και μη βασιζεσται στις ελληνικες (;) Ενοπλες Δυναμεις και στα ελληνικα (;) Σωματα Ασφαλοειας. Τα ταπεινωμενα αυτα οργανα στην Κυπρο το 1974 και τα πανικοφευγατα ενωπιον του εχθρου στην Ιμια το 1996 ειναι τελειως αχρηστα.

Οι υποψηφιοι αξιωματικοι τον οργανων αυτων δεν γνωριζουν Ελληνικη Ιστορια διοτι δεν εξεταζονται στις εισαγωγικες εξετασεις στο μαθημα αυτο. Ετσι αντι για Γερακια και Αετους στην πυραμιδα των οργανων αυτων βρισκονται σπουργιτια και περιστερια. Διαφορετικα, οι ακομη ζωντες υπευθυνοι της τραγικης για την Ελλαδα περιοδου 1974-2014 θα κατεληγαν στις αγχονες και οι αποθανοντες θα ξαναχωνονταν και τα βρωμικα κοκκαλα τους θα σπαζονταν και θα πετιουνταν εκτος της ελληνικης επικρατειας. berlin-athen.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση