GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγιστάνες διεκδικούν νησί απέναντι από το Σούνιο

Ιδιοκτήτης-φάντασμα πουλάει ένα από τα ωραιότερα ακατοίκητα ελληνικά νησιά. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο ιδιοκτήτης που φρ...


Ιδιοκτήτης-φάντασμα πουλάει ένα από τα ωραιότερα ακατοίκητα ελληνικά νησιά. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο ιδιοκτήτης που φροντίζει να διατηρεί την ανωνυμία του βγάζει το νησί των 86 στρεμμάτων στο σφυρί για 35 εκατ. ευρώ, αν και η αξία του εύκολα φτάνει τα 50 εκατ. ευρώ ειδικά από τη στιγμή που συνοδεύεται και από άλλα μικρότερα νησάκια.

Το ιδιωτικό νησί ονομάζεται «Χώρα» βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα απέναντι από το Σούνιο και λόγω της γεωγραφικής του θέσης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πάμπλουτων Αμερικανών, Ρώσων, Κινέζων και Αράβων.

Οι όμορφες παραλίες του νησιού σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι χωρισμένο σε ζώνες, τις οποίες ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να εκμεταλλευτεί ακόμη και για εμπορική χρήση εκτός από οικιστική, κάνουν τη «Χώρα» πόλο έλξης ζάμπλουτων απ' όλο τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση