GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αληθεύει αυτό;; Ετοιμάζουν τεχνητό σεισμό στην Αθήνα;;

Μας το έστειλε νωρίτερα αναγνώστης. Υπάρχει περίπτωση να βιώσουμε κάτι τέτοιο στην Αθήνα; Μήπως ο σεισμός που σημειώθηκε προχθές με ...


Μας το έστειλε νωρίτερα αναγνώστης. Υπάρχει περίπτωση να βιώσουμε κάτι τέτοιο στην Αθήνα; Μήπως ο σεισμός που σημειώθηκε προχθές με επίκεντρο το Μενίδι  δεν ήταν και τόσο αθώος; Ποιος διαρρέει τέτοιες ειδήσεις και που το πάνε τελικά εκεί στο Μαξίμου;

Διαβάστε όσα γράφει (ίσως και με σαρκαστική διάθεση) το άρθρο:

Μετά τους σεισμούς της Κεφαλονιάς, τεχνητό σεισμό στην Αθήνα ετοιμάζεται να προκαλέσει η κυβέρνηση Σαμαρά, με σκοπό να κερδίσει τις εκλογές και να διατηρηθεί στην εξουσία. Τεχνητοί σεισμοί θα προκληθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας που τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζονται πεσμένα και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το προβάδισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο τεχνητός σεισμός θα προκληθεί στην Αθήνα, με την χρήση ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών παλμών.

Με ... εντολή Σαμαρά, ο σεισμός της Αθήνας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου, στις 10:32 το πρωί, και θα έχει μέγεθος 6 Ρίχτερ.

Αμέσως μετά τον σεισμό της Αθήνας, θα διεξαχθεί δημοσκόπηση και, αν το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει ανέβει, με εντολή Σαμαρά θα προκληθεί και νέος σεισμός στις 22 Φεβρουαρίου με μέγεθος 7 Ρίχτερ.

Αν και πάλι η Νέα Δημοκρατία δεν περάσει μπροστά στις δημοσκοπήσεις, με εντολή Σαμαρά θα προκληθεί στην Αθήνα σεισμός μεγέθους 8 Ρίχτερ.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως, αν οι κάτοικοι των άλλων περιοχών της χώρας παραδειγματιστούν από την ισοπέδωση της Αθήνας και τον θάνατο 2 εκατομμυρίων Αθηναίων –και δηλώσουν πως θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία-, ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει εντολή να μην προκληθεί άλλος τεχνητός σεισμός.

2 σχόλια

  1. που τα βρισκετε αυτα , ηθελα να ηξερα ?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να κάνει ο προδότης τα μάτια θα του πεταχτούν έξω στο τέλος.
    Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση