GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξοδος «παγίδα» για Μπαρτσελόνα

Ζωντανή παραμένει η Σοσιεδάδ στο «κόλπο» της κατάληψης της τέταρτης θέσης που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions L...


Ζωντανή παραμένει η Σοσιεδάδ στο «κόλπο» της κατάληψης της τέταρτης θέσης που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Το κίνητρο για τους Βάσκους είναι τεράστιο και αυτός είναι ένας από τους λόγους που θα συναντήσει δυσκολίες η Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί προέρχονται από τη σημαντική νίκη (2-0) επί της Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και δεν θέλουν να χάσουν επαφή με την κορυφή, όπου συγκατοικούν με τους δύο συλλόγους της Μαδρίτης.

Ο Τάτα Μαρτίνο θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον Άλμπα, ο οποίος είναι αμφίβολος. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι – που παραμένουν αήττητοι κόντρα στους «μπλαουγκράνα» - δεν υπολογίζουν τους Εστράδα και Γκρανέρο.

Όσον αφορά τώρα την Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζουν την Έλτσε (εντός) και την Οσασούνα (εκτός), αντίστοιχα. Και οι δύο έχουν ως στόχο να παραμείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής να ξεκαθαρίζει ενδεχομένως την κατάσταση.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει τον Ρονάλντο, ο οποίος εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής που του έχει απομείνει για την αποβολή του στον αγώνα με την Μπιλμπάο. Εν τω μεταξύ, εκτός είναι ο τιμωρημένος Μόντριτς (συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες) και ο τραυματίας Κεντίρα.

Από την πλευρά του, ο Ντιέγκο Σιμεόνε καταστρώνει τα πλάνα του για τους «ροχιμπλάνκος», χωρίς τους Φιλίπε Λουίς, Μανκίγιο και Τιάγκο.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Βαγιαδολίδ-Λεβάντε (22:00)

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ρεάλ Μαδρίτης-Έλτσε (17:00)
Θέλτα-Χετάφε (19:00)
Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα (21:00)
Αλμερία-Μάλαγα (23:00)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Βαγεκάνο-Σεβίλλη (13:00)
Μπέτις-Μπιλμπάο (18:00)
Βαλένθια-Γρανάδα (20:00)
Οσασούνα-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ (23:00)
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση