GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αν είχαμε σκοράρει στο Καραϊσκάκη»

Η κούραση από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης βγήκε στον Ατρόμητο, στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του ...


Η κούραση από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης βγήκε στον Ατρόμητο, στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου ήρθε ισόπαλος, αλλά δεν προκρίθηκε, σύμφωνα με τον Ελίνι Δημούτσο.
Ο 25χρονος μέσος τόνισε πως σημαντικό ρόλο στο να μην περάσει η ομάδα του στην επόμενη της διοργάνωσης έπαιξε το γεγονός ότι δεν σκόραρε στο Καραϊσκάκη. Ακόμη επεσήμανε πως oi «μπλε» μεγάλη ομάδα, διότι έχουν διάρκεια.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:
-το που κρίθηκε η πρόκριση: «Πιστεύω στο έκτος έδρας γκολ. Αν είχαμε πετύχει γκολ στο Καραϊσκάκη θα ήταν αλλιώς. Χθες τα πήγαμε καλά και καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά δεχθήκαμε το εκτός έδρας γκολ από το πέναλτι, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση. Δεν είχαμε τα ίδια τρεξίματα, διότι είχαμε μια ημέρα λιγότερη ξεκούρασης. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στον Αστέρα με ένα παίκτη λιγότερο».

- την πορεία της ομάδας του τη φετινή σεζόν: «Έχουμε διάρκεια και αυτό κάνει τη μεγάλη ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα στα ματς με τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος ευχαριστιέται αυτό που βλέπει από εμάς».
-την αντίδραση του Μπάλλα που έκανε χθες το πέναλτι και την αντίδραση μετά το τέλος του ματς: «Είναι μικρός σε ηλικία. Θα έχει πολλά τέτοια στη συνέχεια της καριέρας του. Θα έρθουν χαρές και λύπες».

-το αν μπορεί η ομάδα του να βγει δεύτερη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: «Δεν είναι εύκολο να βάλουμε τον ΠΑΟΚ από κάτω. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο εγωισμό μπορούμε να βγούμε δεύτεροι, αλλά όλα θα κριθούν στα play off. Έχουμε καλούς επιθετικούς και μεσοεπιθετικούς που πετυχαίνουν και γκολ».
-το ποια είναι η κανονική του θέση: «Κανονικά παίζω ως αμυντικό χαφ. Έπαιξα εξτρέμ κατ’ ανάγκην, αλλά γενικότερα μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις του κέντρου».

- το αν θεωρεί πιθανότερο να παίξει στο Μουντιάλ με την Εθνική, παρά Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ατρόμητο: «Είναι δύσκολο να πάω Μουντιάλ. Ο καθένας έχει τις πιθανότητες του. Πιο εύκολο είναι να παίξω με τον Ατρόμητο στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση